Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων στον Δήμο Θήρας για την δωρεάν εκπαίδευση ενηλίκων μέσω του προγράμματος «δια βίου μάθηση»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ  Δ.Θήρας παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους το διάστημα από 18.09.2013 έως και τις 11.10.2013. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δύναται να υλοποιηθούν παρατίθενται στο παράρτημα της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έως δύο (2) εκπαιδευτικά  προγράμματα με σειρά προτεραιότητας.

Κατόπιν της λήξης υποβολής των αιτήσεων άμεσα θα ξεκινήσει η υλοποίηση των τμημάτων που θα προκύψουν κατόπιν της επεξεργασίας των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και της επάρκειας σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η αίτηση υποβάλλεται με τους ακόλουθους τρόπους : 
Αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση 
Παραδίδεται ιδιοχείρως στην κα Γιαννούση Θεοδώρα (Γραφείο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης –  Κτίριο Τεχνικής Υπηρεσίας, 1ος όροφος).

Η αίτηση (συνοδευόμενη από το παράρτημα) θα είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα www.thira.gr  και σε έντυπη μορφή στο Γραφείο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης (Γραφείο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης – Κτίριο Τεχνικής Υπηρεσίας, 1ος όροφος).

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν στο Γυμνάσιο Θήρας.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Γιαννούση Θεοδώρα, αρμόδια υπάλληλο του Δήμου Θήρας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση theodora.giannousi@1353.syzefxis.gov.gr  ή στο τηλέφωνο 2286360162.