Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

ΕΛΜΕ Θήρας : πρόσκληση σε συνάντηση συντονισμού δράσης (16.9)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Θήρας προς τα σωματεία  και τους εργαζόμενους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα  της Σαντορίνης, με θέμα «συνάντηση συντονισμού δράσης» αναφέρεται ότι,

Η ΕΛΜΕ Θήρας καλεί τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα όλων των κλάδων και τους εργαζόμενους, σε συνάντηση για να οργανωθεί από κοινού ο αγώνας ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις  αλλά και συνολικά ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης -ΕΕ - Τρόικας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΑΠΠΟΣ


Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΜΕ Θήρας (16.9.2013, 12.00) η συμμετοχή στην απεργία των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης στην Σαντορίνη, έφθασε στο 90%. 

Η απεργία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 20.9
Την Πέμπτη 19 Σεπτεβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε εθνικό επίπεδο οι διαδικασίες που θα κρίνουν την συνέχισή της ή οχι. 


Συμπληρωματικό (18.9)

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της,
                                                                        
Η ΕΛΜΕ Θήρας συμμετείχε στην συγκέντρωση  στις 11 στα Φηρά δηλώνοντας την αντίθεσή της στις πολιτικές που καταστρέφουν το δημόσιο σχολείο, τη δημόσια υγεία και τα κοινωνικά αγαθά.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε 2 σποτ της ομοσπονδίας μας και παρακαλούμε για τη δημοσίευσή τους

τι δεν μας λένε...  http://youtu.be/xlUc1MzoZck