Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2013

ΔΑΠΠΟΣ : κατάρτιση προγράμματος επισκέψεων των Δημοτικών σχολείων στο χώρο του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στο Βουρβούλο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Σαντορίνης,
Η κυκλοφοριακή αγωγή των νέων είναι ένα ζωτικής σημασίας ζήτημα και πρέπει να συμβάλουν όλοι οι φορείς προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να εμφυσήσουμε  την έννοια της κυκλοφοριακής αγωγής στα νέα παιδιά του νησιού μας.

Σας ενημερώνουμε ότι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Βουρβούλο και αυτή τη σχολική χρονιά είναι έτοιμο να δεχτεί τους  μαθητές όλων των Δημοτικών σχολείων του νησιού.

Τα μαθήματα που θα παραδίδονται από τον κ Μάρκο Αλεφραγκή  (Αστυνόμος Α’ Ε.Α και άριστος γνώστης του αντικειμένου σε θέματα τροχαίας) θα ξεκινούν μετά τις εννέα το πρωί και θα διαρκούν τρείς ώρες ενώ το θεωρητικό τους κομμάτι θα γίνεται στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του Βουρβούλου. Κάθε τμήμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τους τριάντα (30) μαθητές.

Παρακαλούμε όπως οι υπεύθυνοι των Δημοτικών σχολείων του νησιού να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ 22860-24828 ώστε να καταρτισθεί ένα πρόγραμμα επισκέψεων και να  εξασφαλίσουμε την ομαλή ροή των μαθητών στο χώρο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ Οργανισμός Δήμου Θήρας              
ΤΗΛ.:22860 24828 ,  dappossantorini@gmail.com