Σάββατο, Αυγούστου 17, 2013

«Μουσική Βεγγέρα» στην κεντρική πλατεία του Πύργου - Φλώρα, Αργύρης και Νίκος at .. Pyrgos! (17.8)

Ο Δήμος Θήρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη», μας προσκαλούν ΑΠΟΨΕ Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 και ώρα 20:30, στη μουσική συνάντηση της Φλώρας Χρυσού, του Αργύρη Λούλατζη και του Νίκου Σαπουτζάκη, στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Στην παράσταση θα παρουσιάσουν κομμάτια από τις προσωπικές δισκογραφίες τους καθώς και τραγούδια – διασκευές από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή.

Η έντεχνη ελληνική σκηνή ξεδιπλώνεται και συναντά την ροκ, αλλά και την παράδοση. Ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και άλλοι θα συναντήσουν τους Radiohead, Johnny Cash και Eric Clapton.

Στην ακουστική αυτή μουσική παράσταση τα τραγούδια ερμηνεύονται και παρουσιάζονται με ακουστικές κιθάρες, λούπες (Loop Station), μπαγλαμά και λαούτο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν κεράσματα με παραδοσιακά εδέσματα και κρασί.

Είσοδος  ελεύθερη.

Μια ωραία μουσική βραδιά (και κλίμα!) αναμένεται να δημιουργήσουν οι μουσικές, οι ερμηνείες και οι στίχοι των τραγουδιών της Φλώρας Χρυσού (από .. εδώ..! ) του Αργύρη Λούλατζη και του Νίκου Σαπουντζάκη, το Σάββατο  17 Αυγούστου στις 20.30 στην πλατεία του Πύργου.

Στην μουσική γιορτούλα αναμένεται να ακουστούν πολλά από τα τραγούδια των νέων και πολύ καλών και ταλαντούχων νέων μουσικών που έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους και πολύ πετυχημένα βήματα στον χώρο τους..

Επειδή είναι νέοι, δυναμικοί και καλοί σε αυτό που κάνουν, αξίζει στα σίγουρα ο κόσμος της Σαντορίνης να τους ακούσει και να παρακολουθήσει την δουλειά τους.

Όσο για την Φλώρα Χρυσού, υπάρχει ένας επιπλέον λόγος μιας και η καταγωγή της είναι από την Σαντορίνη, οπώτε και η στήριξη του κόσμου του νησιού θα πρέπει να θεωρείτε βέβαιη..

Για την Φλώρα σε παλαιότερες αναρτήσεις εχουμε αναφέρει ότι,

(10.1.2013) Νέο ολοκαίνουργιο τραγούδι με δικούς της στοίχους και μουσική παρουσίασε πριν απο λίγες ημέρες η Φλώρα Χρυσού, μια νέα τραγουδοποιός από τη Σαντορίνη.
Το τραγούδι έχει τίτλο "Οξυγόνο μηδέν στον αέρα" κυκλοφόρησε απο την από τη «Final Touch!» που αποτελεί νέα συνεργασία της Φλώρας, ενω έχει ήδη ξεκινήσει να διαγράφει την πορεία του στο ίντερνετ, στο youtube,  αλλά και στα ραδιόφωνα.

Με μουσικές σπουδές σε πιάνο, αυτοδίδακτη στην κιθάρα και στα μαθήματα φωνητικής, η Φλώρα γράφει η ίδια τα τραγούδια της και αρκετά από αυτά τα έχει παρουσιάσει σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς.
Το 2006 συμμετείχε με το τραγούδι της " Ίσως σε θέλησα" στο 2ο CD της ιστοσελίδας www.kithara.gr .
Το 2009 με το τραγούδι «Μάντης» απέσπασε το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Κοζάνης.
Την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με την διεθνή οικολογική οργάνωση "Friends of the earth" στην Κύπρο με το τραγούδι «Don’t give up».
Το Νοέμβρη του 2010 παρουσιάστηκε  από τη Legend η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σου λείψω».
Το Μάρτιο του 2012 κυκλοφόρησε το "Σκληρά σ' αγαπάω"  από τη Legend σε digital single .
Τώρα επανέρχεται στη δισκογραφία με το digital single "Οξυγόνο μηδέν στον αέρα" από τη Final Touch!


Πριν απο λίγες ημέρες η Φλώρα Χρυσού παρουσίασε την πρώτης της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειάς με τίτλο : "θα σου λείψω" σε στοίχους και μουσική δικούς της, ενω πολλές είναι οι αναφορές και τα θετικά σχόλια απο μουσικά sites.
Το πρώτο της δισκογραφικό βήμα έγινε στη Legend με την κυκλοφορία του δίσκου της που περιλαμβάνει 12 δικά της τραγούδια σε ροκ- ποπ ύφος. Απο τα τραγούδια που έχουν διακριθεί και μεταδίδονται στις play lists είναι τα ΜΕΤΡΟ (ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ) και ΔΕ Μ' ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ.
Αξίζει να την ανακαλύψετε!