Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

την Τρίτη 13.8 η Ζωή Παπαδοπούλου στο Μέγαρο Γκύζη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Γκύζη, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί "κανονικά" .. χωρίς μικροφωνική εγκατάσταση  και .. υπο το φως των κεριών, κάτι που στα σίγουρα θα δημιουργήσει μια .. παρείστικη και ρομαντική ατμόσφαιρά!

Στις 13/8 η μουσική διαδρομή του φετινού φεστιβάλ του Μεγάρου Γκύζη συνεχίζεται με την Ζωή Παπαδοπούλου, μια τραγουδίστρια με φωνή ιδανική για σχεδόν όλων των ειδών τα τραγούδια, που τραγουδά πάντα με οδηγό τη ψυχή της και έχει κερδίσει το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες και την ερμηνεία της μέσα από τις συνεργασίες της τα τελευταία χρόνια με τους Μητροπάνο, Αλεξίου, Αρβανιτάκη, Κότσιρα, Μαριώ, Μακεδόνα, κ.α.

Έχοντας ετοιμάσει ένα μελωδικό ταξίδι στο χρόνο, με γνώμονα το συναίσθημα και τη συγκίνηση που το καλό ελληνικό τραγούδι ξέρει να προκαλεί, ερμηνεύει τραγούδια της ψυχής, τραγούδια αγαπημένα, αξέχαστα, τρυφερά, συγκινητικά, ερωτικά, χαρούμενα, μελαγχολικά, σε μια μουσική παράσταση για φωνή και πιάνο, στο οποίο την συνοδεύει ο μόνιμος συνεργάτης της Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συναυλία, τους καλλιτέχνες καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του Μεγάρου Γκύζη στην διεύθυνση : http://www.megarogyzi.gr/index.php/zoi-papadopoulou