Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

the Santorini parkour show… continues ! (on September 2013)

Στα μέσα Σεπτεβρίου θα πραγματοποιηθούν οι φετινοί αγώνες parkour «Red Bull Art of Motion»  στην Σαντορίνη.
Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη φορά που οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο νησί, μετά και την πολύ πετυχημένη περσυνή δεύτερη διοργάνωση.

Όπως στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις έτσι και φέτος ο διαγωνισμός είναι διεθνής και σ’ αυτόν αναμένεται να συμμετάσχουν μερικοί απο τους καλύτερους αθλητές του χώρου, απο ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως χώρες της Ευρώπης.

 Όσο για την τρίτη συνεχόμενη επιλογή της Σαντορίνης ως τόπου που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, σύμφωνα με τους υπευθύνους της παραγωγής καθώς και τους χορηγούς της όλης διοργάνωσης, “η καλντέρα στο Φηροστεφάνι αποτελεί την καλύτερη απο πλευράς ομορφιάς καθώς και την ιδανική φυσική πίστα για το συγκεκριμένο σπόρ.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι το parkour αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναγνωρισμένο άθλημα, με φανατικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, ενω απο το στύλ του έχουν επηρεαστεί δημοφιλείς καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν εντάξει στα shows των tour τους, χορευτικά τα οποία βασίζονται σε φιγούρες του parkour…

Red Bull Art of Motion, Santorini 2013 is coming..

The world’s best urban artists gather again, for the third time, this year in the unique ambience of the immaculate white city of Santorini perched on the rocky cliffs. Rooftops, domes, terraces and swimming pools will all be part of the extended course with a height differential of more than 50 metres that the athletes will again have to master within the given time limit.

Ο κορυφαίος Ryan Doyle πριν από έναν χρόνο επισκέφθηκε τη Σαντορίνη για τις ανάγκες της παραγωγής ενός παγκοσμίου διαφημιστικού σποτ, λέγοντας :«Είναι ο παράδεισος του παρκούρ, το πιο φυσικό τερραίν που μπορεί να ονειρευτεί κανείς.» Και απ΄ότι φαίνεται το όνειρό του .. συνεχίζει να πραγματοποιείται. 

Το Red Bull Art of Motion 2013 πρόκειται και φέτος να μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Web Streaming  στο www.redbull.gr