Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

στο φούλ οι προετοιμασίες του γυμναστηρίου της Σαντορίνης για την υποδοχή του Final Four Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών στο βόλεϊ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης,

Το Final Four Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών στο βόλεϊ είναι γεγονός για το νησί μας.

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό στις 12 και 13 Απριλίου αντίστοιχα. ΑΕΚ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ , Ηρακλής Κηφισιάς - Ολυμπιακός είναι οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδος.

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός  σας προσκαλεί να διαπιστώσετε από κοντά το ταλέντο και την αθλητική ποιότητα των ομάδων που συμμετέχουν και υπόσχονται ένα πλούσιο σε συγκινήσεις θέαμα το διήμερο αυτό. Μη λείψει κανείς από αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.

12.4. (12.30) 
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ, εισητήρια υπάρχουν και θα διατίθενται μέχρι και την έναρξη του 1ου ημιτελικού στις 17.30!

Είμαστε βέβαιοι πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και τις δύο ημέρες και θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι η Σαντορίνη είναι ικανή να φιλοξενήσει σημαντικούς  αγώνες τέτοιου βεληνεκούς.

 Παράλληλα και στα πλαίσια της εύρυθμης διεξαγωγής του Final Four Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών στο βόλεϊ  ο πρόεδρος του  Δημοτικού Αθλητικού  Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) κος Καντζέλης Αντώνιος θα συναντηθεί σήμερα 2.4  στα γραφεία του Οργανισμού με εκπροσώπους των τοπικών συνδέσμων φιλάθλων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Σκοπός της συνάντησης είναι η συνεργασία μεταξύ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και των συνδέσμων φιλάθλων  προκειμένου να δείξουμε ότι η Σαντορίνη είναι ικανή να  φιλοξενήσει σημαντικούς  αγώνες τέτοιου βεληνεκούς  σε φίλαθλα πλαίσια, προβάλλοντας  και διαφημίζοντας ταυτόχρονα το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ»
Καρτεράδος, 84700, ΤΗΛ.:22860 24828, dappossantorini@gmail.com

Την συνεντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11.4 στο πλαίσιο της διοργάνωσης μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα απο την σελίδα www.thirasport.gr  εδω : http://thirasport.gr/video/53-video/3840-video#.UWfTChxH8BI.facebook

Σύμφωνα με νεότερες ανακοινώσεις του κλειστού Γυμναστηρίου της Σαντορίνης, 

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός  σας ενημερώνει για την τιμή των εισιτηρίων και τις ώρες των δύο ημιτελικών και του τελικού του Final Four Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών:

Για τους αγώνες έχουν εισιτήρια των 25 ευρώ. Κάθε εισιτήριο είναι ονομαστικό  ισχύει και για τους τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν.
Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται κανονικά με το ενδιαφέρον του κόσμου να χαρακτηριζεται αυξημένο. 

Πρόγραμμα Αγώνων 
Παρασκευή 12/04/2013 
17:30   Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός ( Α' Ημιτελικός)
20:00   ΑΕΚ -  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ( Β'  Ημιτελικός)

Σάββατο 13/04/2013  17.00 Τελικός


Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σχετικά με τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης μπορείτε να διαβάσετε στις εξής σελίδες :  τα volleynews.gr , volleyball.gr και liberovolley11.blogspot.gr

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός μας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 10/4/2013 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Αστυνομίας, των διοργανωτών και των λοιπών αρμόδιων φορέων για να συζητηθούν θέματα ασφαλείας όσον αφορά την ομαλή διεξαγωγή του F4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στις 12-13/4/13.

Υπενθυμίζεται στο φίλαθλο κοινό πως η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά από τις 10.00 – 20.00 στα γραφεία του Οργανισμού.

Παράλληλα απο τον ΔΑΠΠΟΣ μας ενημερώνουν οτι,

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του F4 Κυπέλλου Ελλάδος Volley Γυναικών που θα λάβει χώρα στο Κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στις 12-13/4/13, ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός θα φιλοξενήσει φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Βόλεϊ δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού Γυναικείου Βόλεϊ

Σχετικά με τη διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Πετοσφαίρισης Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13-04-2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Θήρας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα και η ασφαλής πρόσβαση - προστασία των θεατών, των αθλητών και των παραγόντων, από πλευράς της Γενικής Αστυνομικής Διευθυνσης ν. Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι:

Θα εκδοθούν συνολικά οκτακόσια (800) εισιτήρια - προσκλήσεις, τα οποία θα είναι αριθμημένα και ονομαστικά
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος, εάν από τον έλεγχο πρόσκλησης και στοιχείων ταυτότητας προκύψει ότι το εισιτήριο εκδόθηκε για άλλο πρόσωπο
Η είσοδος στο αθλητικό κέντρο - στάδιο, θα επιτρέπεται τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα
Απαγορεύεται η προσέλευση - προσέγγιση φιλάθλων, για παρακολούθηση των αγώνων, πλην αυτών που είναι εφοδιασμένοι με ονομαστικές προσκλήσεις, καθόσον δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια εισιτηρίων
Απαγορεύεται η είσοδος στο αθλητικό κέντρο - στάδιο με πανό αντιαθλητικού-υβριστικού περιεχόμενου, ηχητικές συσκευές, κέρματα και αναπτήρες

Επιπλέον, για λόγους ασφάλειας και ρυθμίσεων της κυκλοφορίας:

Απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων φιλάθλων στον προαύλιο χώρο και στο τμήμα της επαρχιακής οδού που διέρχεται από το αθλητικό κέντρο
Εντός του χώρου στάθμευσης του αθλητικού κέντρου θα σταθμεύσουν μόνο τα διαπιστευμένα οχήματα (Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  Ε.Κ.Α.Β., ραδιοτηλεοπτικών δικτύων, διοργανωτών και παραγόντων)

Την 12 και 13-04-2013 κατά το χρονικό διάστημα από 14.30' έως την ολοκλήρωση των αγώνων, θα εφαρμοστεί μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού που διέρχεται εξωτερικά του αθλητικού κέντρου με κατεύθυνση καθόδου από τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Φηρών-Πύργου προς την και επαρχιακή οδό Φηρών-Μεσαριάς

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση - στάθμευση των οχημάτων τους στα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.