Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2013

κατάθεση αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας κοινόχρηστου χώρου στα διοικητικά όρια του Δήμου Θήρας

Σύμφωνα με απόφαση Δήμου Θήρας,

Εφόσον σας ενδιαφέρει η χρήση του κοινόχρηστου χώρου μπροστά από την  επιχείρησή σας για το έτος 2013, παρακαλείστε να καταθέσετε στο πρωτόκολλο του Δήμου Θήρας έως 30/04/2013 συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται σε αυτήν.
Στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσετε τον ίδιο ακριβώς χώρο όπως και το 2012, παρακαλείστε να καταθέσετε στο Πρωτόκολλο του Δήμου μας τη συνημμένη αίτηση, βεβαίωση μη οφειλής προς το Δήμο ή ρύθμισης των οφειλών σας και μία απόδειξη της ταμειακής μηχανής της επιχειρήσεώς σας με ημερομηνία εντός του 2013 και στη συνέχεια να προσέλθετε στο Γραφείο Εσόδων για την καταβολή του αναλογούντος τέλους, ώστε στη συνέχεια να εκδοθεί η απαραίτητη άδεια από το Δήμο. Σας γνωρίζουμε ότι εάν κατά τον έλεγχο της Δημοτικής Αστυνομίας διαπιστωθεί χρήση περισσότερων τετραγωνικών μέτρων από τα χορηγηθέντα ή κατάληψη διαφορετικού σημείου από το εγκεκριμένο του έτους 2012, τότε θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.
Επίσης, εάν παρέλθει άπρακτη η ανωτέρω ημερομηνία, σας ενημερώνουμε ότι η αυθαίρετη κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου επιφέρει τις κυρώσεις που ορίζει το άρθρο 3 του Ν. 1080/80 περί επιβολής προστίμου, απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων, εμπορευμάτων κ.λπ.