Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2013

κλιμάκιο της ΝΔ στην Σαντορίνη

Την Τετάρτη και Πέμπτη 20-21/3/2013 επισκέφτηκε τη Σαντορίνη κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από το Βουλευτή της  Β Αθήνας κ. Αργύρη Ντινόπουλο, τον Περιφερειάρχη στο Ν. Κυκλάδων κ. Γιώργο Παντάκη και τον κ. Κωνσταντίνο Κλοκοτάρα υπεύθυνο των παραγωγικών φορέων του Κόμματος.

Σκοπός της επίσκεψη του κλιμακίου ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας και να γίνουν προτάσεις επίλυσης τους ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου που έχει ξεκινήσει η Ν.Δ.
Προς τούτο η Δημοτική Οργάνωση Ν.Δ θήρας οργάνωσε συνάντηση του κλιμακίου  με το Δήμαρχο Θήρας, επίσης στον πολυχώρο ΥΦΕΝ συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του νησιού όπου τους  έγινε ενημέρωση και αναπτύχθηκε διάλογος πάνω  σε πολλά θέματα.
Ιδιαίτερα συζητήθηκαν το θέμα της  Φορολογίας ,των Αντικειμενικών Αξιών ,των Υποδομών ,την ανάγκη ύπαρξης χωροταξικού σχεδιασμού, τρόπους καταπολέμησης γραφειοκρατίας. που αντιμετωπίζει το νησί μας .
Επισημάνθηκε η ανάγκη έναρξης  λειτουργίας του Νέου Νοσοκομείου για να καλύψει της επείγουσες ανάγκες υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών.
Τα θέματα αυτά θα παρουσιαστούν στο συνέδριο του κόμματος και θα ληφθούν αποφάσεις.
Η Δημοτική Οργάνωση της Ν.Δ Θήρας ευχαριστεί το κλιμάκιο και όλους τους παρευρεθέντες για το γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε.
                                                                                                                                                                
Την ανακοίνωση για την Τ.Ο. της ΝΔ, υπογράφει ο πρόεδρός της Ηλίας Πελέκης.

ΝΔ Θήρας ΤΗΛ:22860-33540                                   
e-mail: info@ndsantorinis.gr   www.ndsantorinis.gr