Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

έναρξη λειτουργίας της σελίδας www.syrmalenios.gr

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διαχειριστών της,

Από χθες 23 Ιανουαρίου ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκου Συρμαλένιου, στη διεύθυνση www.syrmalenios.gr  από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις δράσεις και παρεμβάσεις του μέσα και έξω από τη Βουλή. Ειδικότερα από τη δραστηριότητα στη Βουλή, μπορείτε να βρείτε τις ερωτήσεις, αναφορές, τα δελτία τύπου όπως και τις παρεμβάσεις, τοποθετήσεις, ομιλίες στην ολομέλεια αλλά και στις επιτροπές Εμπορίου και Περιφερειακής Ανάπτυξης στις οποίες μετέχει.
Θα θέλαμε να μας στείλετε τυχόν προτάσεις και σχόλια στα email nsyrm@parliament.gr   και synsyrmyk@gmail.com  ώστε η ιστοσελίδα να γίνει όσο το δυνατόν λειτουργικότερη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη βοήθειά σας στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε τα προβλήματα των Κυκλάδων, να σχεδιάσουμε και να προκρίνουμε τις καλύτερες δυνατές προτάσεις και λύσεις για να μην περάσουν οι μνημονιακές πολιτικές που αδιαφορούν για τη νησιωτικότητα και οδηγούν τα νησιά μας σε πλήρη υποβάθμιση και απομόνωση.