Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα συγκέντρωσης και παράδοσης φαρμάκων από την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας

Περισσότερες από 20 κούτες με φάρμακα όλων των ειδών απεστάλησαν με πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» με την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα με αποδέκτη την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Φαρμακείου» που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί το τελευταίο διάστημα στο νησί.

Οι κούτες με τα φάρμακα ανοίχτηκαν και προκειμένου αυτά να κατανεμηθούν σωστά, το πρωί του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας (πρώην Επαρχείο) στα Φηρα, και ταξινομήθηκαν ανα κατηγορία από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ν.Α. κ. Ηλία Μάινα με την βοήθεια του κτηνιάτρου της Π.Ν.Α. κ. Μπότσιου.
Τα φάρμακα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να παραδοθούν στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» που λειτουργεί με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας και της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας και φιλοξενείται στο Κ.Υ. Θήρας. 
Σύμφωνα με την «Αποστολή» και τον Ι.Σ.Α.,  «Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε για ακόμη μία φορά την εθνική μας συνοχή και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση οιουδήποτε κοινωνικού προβλήματος.»