Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

εθελοντικός καθαρισμός από την ομάδα «Όλοι μαζί μπορούμε για την Σαντορίνη»

Στον εθελοντικό καθαρισμό από τα σκουπίδια και σκουπιδάκια οικοπέδου που βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών και συγκεκριμένα απέναντι από το Κ.Υ. και το Λύκειο του νησιού, η ομάδα «Όλοι μαζί μπορούμε για την Σαντορίνη» τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής 22 και 23 Δεκεμβρίου.
Η συμμετοχή των εθελοντών ήταν καλή ενώ στην όλη προσπάθεια συμμετείχαν και βοήθησαν μέλη της ομάδας των «εθελοντών διασωστών της Σαντορίνης».  
Σύμφωνα με την ομάδα,  
Την απολύμανση του χώρου για την προστασία των εθελοντών ανέλαβε εθελοντικά ο Γιώργος Σκοπελίτης από το «Αγροκήπιο» στο Εμπορικό Κέντρο του Καρτεράδου.

Σκοπός μας, δεν ήταν μόνο να καθαρίσουμε τον χώρο αλλά παράλληλα να προφυλάξουμε την πόλη μας από τέτοιου είδους απαράδεκτες καταστάσεις.
Όλοι, θα πρέπει περιφρουρούμε στο μέλλον όλους αυτούς τους χώρους που δυστυχώς και σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται καταυλισμοί και χωματερές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και την πρωτοβουλία της, καθώς  και για ενημέρωση σχετικά με τις επόμενες, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της στην διεύθυνση: http://oloi-mazi-mporoyme-gia-tin-santorini.blogspot.gr/2012/12/16122012.html