Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

συμμετοχή του Δήμου Θήρας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market 2012

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Πιστοί στο ραντεβού τους, ο Δήμος Θήρας και επαγγελματίες του νησιού έδωσαν το παρόν στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market που διοργανώθηκε από τις 5 έως τις 8 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. 
Ο Δήμος Θήρας εκπροσωπήθηκε από τον κ. Μπελλώνια Λουκά και την κα Αργυρού Μαρία οι οποίοι ενημέρωσαν τους επαγγελματίες επισκέπτες για τις υποδομές και το τουριστικό προϊόν του νησιού καθώς και τους παρέδωσαν προωθητικό υλικό του νησιού μας.  Χαρακτηριστικό της φετινής έκθεσης είναι η απουσία ημερών για το κοινό, κατατάσσοντας την στην κατηγορία των εκθέσεων μόνο για επαγγελματίες του κλάδου. Επίσης οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά γλυκά του νησιού μας και το φημισμένο Σαντορινιό κρασί.

Την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου ο κος Μπελλώνιας συμμετείχε σε Media Speed Networkinkg Event με εκπροσώπους 16 διεθνών μέσων ενημέρωσης και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 οι εκπρόσωποι του Δήμου Θήρας μετείχαν σε Blogger Event με συντάκτες 15 ταξιδιωτικών blogs, όπου ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν του νησιού, δίνοντας έμφαση στην επαναλειτουργία του αρχαιολογικού χώρου του Ακρωτηρίου και παρουσιάζοντας τον νέο ανανεωμένο τουριστικό διαδικτυακό τόπο της Σαντορίνης www.santorini.gr

Οι επαγγελματίες του νησιού και οι εκπρόσωποι του Δήμου Θήρας είχαν την ευκαιρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου φιλοξενήθηκε και ο Δήμος Θήρας, να κάνουν συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών οργανισμών, αεροπορικών εταιριών, τοπικών και κρατικών αρχών και εταιρειών που εξειδικεύονται στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.
Ο Δήμος Θήρας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ένωση Συνεταιρισμών Αγροτικών Προϊόντων, το ζαχαροπλαστείο «Μάνος» και τον Κο Ιωάννη Αγγελόπουλο για τις χορηγίες και βοήθειά τους.