Τρίτη, Μαΐου 15, 2012

μίσθωση παραλιών απο τον Δήμο της Σαντορίνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου της Σαντορίνης,

Καλούνται οι ιδιοκτήτες που έχουν όμορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις αναψυχής στις παραλίες των διοικητικών ορίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Οίας, Βουρβούλου, Ημεροβιγλίου, Φηρών, Καρτεράδου, Μεσαριάς, Βόθωνα, Μεγαλοχωρίου και Ακρωτηρίου του Δήμου και ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν το χώρο της παραλίας για την εκμετάλλευση ομπρελών και κρεβατιών να υποβάλουν αιτήσεις .
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να καταθέσουν βεβαίωση περί μη οφειλής του στο Δήμο μας καθώς και την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης τους. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές  μέχρι την Τρίτη  31  Μαΐου  2012. 

Ανακοινώνεται ότι στις  29 Μαΐου 2012  ημέρα Τρίτη  και από ώρα 10.00  θα γίνει από αρμόδια επιτροπή στο γραφείο της  Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου  του Δήμου Θήρας φανερή προφορική  πλειοδοτική Δημοπρασία  για ενοικίαση  θέσεων των Παραλιών  της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου Θήρας για την εκμετάλλευση ομπρελών και κρεβατιών.

Ανακοινώνεται ότι στις  31  Μαΐου 2012  ημέρα Πέμπτη   και από ώρα 10.00  θα γίνει από αρμόδια επιτροπή στο γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας φανερή προφορική  πλειοδοτική Δημοπρασία  για ενοικίαση  θέσεων των Παραλιών  των Τοπικών Κοινοτήτων Μεγαλοχωρίου και Οίας Θήρας για την εκμετάλλευση ομπρελών και κρεβατιών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στην Οικονομική Επιτροπή  του Δήμου Θήρας και  στον κ. Ξαγοράρη Άκη υπάλληλο του Δήμου Θήρας  τηλέφωνο 22863-60118, στις εργάσιμες ημέρες και ώρες.