Δευτέρα, Απριλίου 09, 2012

η Σαντορίνη τα κατάφερε, η Μύκονος οχι..

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, επιβεβαιώνεται και "επισήμως" οτι το υποκατάστημα του ΙΚΑ της Σαντορίνης, συνεχίζει την λειτουργία του, ως ή σχεδόν "ως" είχε...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, σχετικά με το "γειτονικό" -θεωρητικά.. γειτονικό!- υποκατάστημα του ΙΚΑ της Μυκόνου, αναφέρεται οτι,

Η αυθαίρετη και αναιτιολόγητη απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ να αναστείλει τη λειτουργία του την 1η Ιουνίου 2012, αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη.
Η Ν.Δ., αντίθετα με τα όσα συμβαίνουν σήμερα είχε αναβαθμίσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, από απλό παράρτημα σε τοπικό υποκατάστημα.
Η συγκεκριμένη απόφαση, που ουσιαστικά καταργεί το ΙΚΑ Μυκόνου, δεν τεκμηριώνεται από καμία οικονομοτεχνική μελέτη που να επιβεβαιώνει την ορθότητά της.
Δυστυχώς, η λογική των οριζόντιων περικοπών της κυβέρνησης αγνοεί πλέον επιδεικτικά τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικής Ελλάδος.
Μέχρι σήμερα, η Ν.Δ. με τη στάση της κατάφερε να αποτρέψει την διακοπή της λειτουργίας και άλλων υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στις Κυκλάδες, όπως αυτά της Σαντορίνης και της Νάξου.