Τετάρτη, Απριλίου 18, 2012

η «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στον δήμο Σαντορίνης

Το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Ι.Μ. Σύρου ανακοινώνει οτι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» υλοποιούν την δράση "Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα".
Το πρόγραμμα προβλέπει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων τριάντα τεσσάρων (234) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος  Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Νομό Κυκλάδων στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Λήξη προθεσμίας αιτήσεων το Σάββατο 21 Απριλίου.

Για τον δήμο Σαντορίνης, προβλέπονται οι εξής θέσεις :
Καθαρισμός και συντήρηση παραλιών ξερολιθιών και μονοπατιών  - γενικών καθηκόντων, διάρκεια σύμβασης 5 μήνες, άτομα 7              
Καθαρισμός και αποκατάσταση προσόψεων σχολικών κτηρίων γηπέδων και παιδικών χαρών - γενικών καθηκόντων, διάρκεια σύμβασης 5 μήνες (έναρξη 1/6/2012), άτομα 7         
Ενημέρωση  ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης δημιουργία δικτύου συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, διάρκεια σύμβασης 5 μήνες, άτομα 1         

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμπλήρωση των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στην Ι.Μ. Σύρου και στον Δημήτρη Αλεξανδρή τηλ. 22810 85354,  polidin@otenet.gr καθώς και το ΚΕΠ του δήμου Σαντορίνης.