Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2011

τα δικά μας παιδιά, συνέχεια

Μετά την πετυχημένη διαφήμιση της Vodafone (την καλοκαιρινή, στην παραλία, με τις ομπρέλες, τους λουόμενους, και τους .. ενοικιαστές των ομπρελών με το κασετόφωνο στον ώμο..) ο φίλος Φανούρης Κορρές που κατάγεται απο τον Καρτεράδο της Σαντορίνης, έκανε μια ακόμη δυναμική εμφάνιση σε διαφημιστικό σποτάκι που φτιάχτηκε για το internet σχετικά με τις νέες γεύσεις των καφέδων της Jacobs. Το δυναμικό, νεανικό και στιλάτο σποτάκι μπορείτε να το δείτε εδω: (το βασικό σποτ συμπληρώνουν 3 ακόμη επι μέρους σχετικά με τις γευσεις των καφέδων)  και εδω.




Επίσης ο κ. Κορρές μας ενημέρωσε για την θεατρική παράσταση που προετοίμασαν και παρουσιάζουν το επόμενο διάστημα συμμαθητές και συνάδελφοί του. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο "παραμυθίας" στον Κεραμεικό και στην περίπτωση που βρεθείτε στην Αθήνα για τις γιορτές σας προτείνουμε να την παρακολουθήσετε.

Η καλλιτεχνική ομάδα « ΟΜΗΡΟΥ ΠΑΡΑΦΩΝΟΙ» παρουσιάζει την ανατρεπτική παράσταση με τίτλο: «δουλειά δεν είχε ο διάολος.. δεν έχουμε κι εμείς».
Πρόκειται γία μια ανατρεπτική σάτιρα , από 8 νέους ηθοποιούς που έχει ως στόχο να αναδείξει μια άλλη πλευρά της σημερινής πραγματικότητας στην οποία μια νοικοκυρά βρίσκετε σε απόγνωση , ένας ταλαίπωρος σύζυγος χρωστάει λεφτά σε όλες τις τράπεζες , 2 νέοι γίνονται fashion victims , 2 όμορφες κοπέλες αναζητούν γαμπρό χωρίς επιτυχία ,μια μαθήτρια του δημοτικού κάνει κατάληψη στο σχολείο της , ένας νέος παραδίδει μαθήματα γοητείας και ένας καθηγητής δίνει διάλεξη για της βλαβερές συνέπειες του καπνού. Τώρα όταν όλοι αυτοί βρεθούν αγανακτισμένοι σε μία σκηνή στο σύνταγμα, όλα μπορεί να συμβούν..

Σκηνοθεσία Έλντα Πανοπούλου
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Γιαννή, Χριστίνα Κυριάκου, Στέλλα Κωστοπούλου, Τάσος Μερκούρης, Γιάννης Παπαευθυμίου , Κατερίνα Παπασιδέρη, Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Μαρία Χανιωτάκη.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρες και Τρίτες στις 21.15 Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ
Θέατρο "Παραμυθίας", Παραμυθίας 27 και Μυκάλης, Κεραμεικός
τηλ. 210 3457904 , 6981013787