Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Santorini Donkey Rebublic - Donkeys On Sale!

Διαλέγω να βάλω στην φωτογραφία το συγκεκριμένο γαιδουράκι, που είναι δουλειά του φίλου (όλοι φίλοι είμαστε!) πολυτάλαντου Γιώργου Στρώνη (που για βιοποριστικούς λόγους είναι ξεναγός ενω είναι πολύ καλός σαξοφωνίστας αλλά και ηθοποιός) με τίτλο : "Unstill Life Dreamy".
Το γαιδουράκι εχει τοποθετηθεί στον Περίβολο και ήταν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ toαξιοθέατo της περιοχής. Πέρναγε δηλαδή ο κόσμος και ρώταγε "ποιός, τι, γιατί κλπ.." ενω φωτογραφιζόταν κιόλας μαζί του.
Αφορμή για την αναφορά μας στο "Santorini Donkey Republic" που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος (έγινε πραξη δηλαδή η ιδέα για την κατασκευή και την καλλιτεχνική επιμέλεια περισσότερων απο 20 γαιδουριών με σκοπό να "τιμηθεί" το υπομονετικό ζωάκι εργάτης-σύντροφος σήμα κατατεθέν της Σαντορίνης) είναι η ανακοίνωση για την δημοπράτησή τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας απο τον εμπνευστή και διοργανωτή του "Santorini Donkey Republic" Παναγιώτη Κατσίμπα,

Ολη την χρονιά μας κράτησαν συντροφιά και αγαπήθηκαν πολύ απο ντόπιους και ξένους.
Ομόρφηναν το τοπίο και χωρίς διαμαρτυρία υπέμειναν τα πάντα. Οι φωτογραφίες τους γύρισαν ολο τον κόσμο και.... γέμισαν το διαδίκτυο.
Έφτασε η ώρα να "ξεκουραστούν" στην αγκαλιά των ανθρώπων που θα τα προσέχουν και θα τους προσφέρουν ενα φιλόξενο περιβάλλον και αυτά σε ανταπόδοση θα συνεχίσουν να προσφέρουν αδιαμαρτύρητα τις υπηρεσίες τους.
Στην δημοπρασία που θα γίνει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στον Πύργο,στο φιλόξενο περιβάλλον του wine-bar Selene στις 18,00 το απόγευμα εχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε ενα διάσημο εργο απο τη συλλογή μας με την υπογραφή των καλλιτεχνών που τα φιλοτέχνησαν.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Νόνη Δούνια.
Εσοδα απο την δημοπρασία θα προσφερθούν στο καταφύγιο Ιπποειδών του Δήμου Θήρας για τη ακόμη καλλίτερη φροντίδα των γέρικων γαιδουριών.
Σας περιμένουμε.