Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2010

Η ΝΔ -η τοπική- δεν (μας) ξεχνά…..
Μας θυμάται και μας στέλνει ανακοινώσεις. 3 το σύνολο σε 5 μέρες. Σύμφωνα με αυτές:

Νο1
Τη Κυριακή 6/6/2010 με πρωτοβουλία του Προέδρου συνεδρίασε το νεοεκλεγμένο Δ/Σ της Δημοτικής Οργάνωσης Ν.Δ Θήρας και συγκροτήθηκε σε σώμα.
Στη συνεδρίαση αυτή έγινε και η εκλογή Αντιπροέδρου-Γενικού Γραμματέα - Ταμία Υπεύθυνης Γυναικών της Οργάνωσης.
Το Δ/Σ ΤΗΣ Δημοτικής Οργάνωσης Τ.Ο Ν.Δ ΘΗΡΑΣ εχει ως εξής,
Πρόεδρος : Πελέκης Ηλίας, Αντιπρόεδρος : Καραμολέγκος Μανώλης,
Γενικός Γραμματέας : Βαλσαμάκη Ειρήνη, Υπεύθυνη Γυναικών: Βάλβη Σπυριδούλα, Ταμίας : Λυγνός Ιάκωβος και μέλη: Λυγνός Λουκάς, Παπαδάκης Στέφανος, Δαρζέντας Ματθαίος, Βαζαίος Δημήτρης
Δαμίγος Αντώνιος


Νο2
(αυτή αλήθεια, γιατί μας την στείλατε; υπάρχει -υποκρύπτεται ίσως;- κάποια ειδική σχέση με τον κ. Δένδια?? έχει η ανακοίνωση να κάνει με την Σαντορίνη?? έχει να κάνει με τον κ. Ξυνίδη?? Έχει να κάνει ο κ. Ξυνίδης με την Σαντορίνη -που όλο και σε κάποια 5ήμερη θα ‘χει βρεθεί-?? όπως και να έχει, εμείς την δημοσιεύουμε από υποχρέωση που μας την στείλατε…
Για να πω την αλήθεια, εγώ κατάλαβα το κρυφό μήνυμα. είναι που πιάστηκε στέλεχος της κυβέρνησης -σύμφωνα με την αντιπολίτευση- να ανακατεύεται με την υπόθεση του Βατοπεδίου την οποία μέχρι σήμερα την είχε αποκλειστικότητα -εργολαβία που λένε- η ΝΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,
Η σημερινή αποκάλυψη για την εμπλοκή του κ. Ξυνίδη στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου καταδεικνύει την υποκρισία του ΠΑΣΟΚ, τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν οι επιλογές του και γεννά εύλογα ερωτήματα που πρέπει πειστικά να απαντηθούν:
Πρέπει να κατηγορηθεί ο κ. Ξυνίδης επειδή εφάρμοσε γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του κράτους;???Αν για το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας του είναι "αθώος", γιατί τότε είναι "ένοχοι" οι υπουργοί της Ν.Δ. που έκαναν ακριβώς το ίδιο;???Αν είναι "αθώοι" εκείνοι που έδωσαν τη λίμνη στη Μονή, γιατί είναι "ένοχοι" όσοι προσπάθησαν να την πάρουν πίσω και να την επιστρέψουν στους αγρότες;???
Καλούμε το ΠΑΣΟΚ να επανέλθει επιτέλους στο χώρο της πολιτικής, εγκαταλείποντας το μάταιο κυνήγι μαγισσών και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και του λαού.


Την Νο3 δεν την ανεβάζουμε διότι επρόκειτο για πρόσκληση για τις αρχαιρεσίες που έγιναν (εμείς μιλάμε και γράφουμε εκ του αποτελέσματος δηλαδή…!)

λεζάντα: μνησθητι μου κυριε κάτι πράγματα...