Κυριακή, Ιουνίου 06, 2010

Στα δικά μας

Το εισητήριο -μόλις 5 ευρώ- θα διατεθεί για καλό σκοπό και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο στο ίδρυμα παιδιών με σύνδρομο Down «Άσπρες Πεταλούδες».


Πρόκειται για την παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» που παρουσιάζεται για 3η και τελευταία βραδιά απόψε στις 9 στον «θόλο» του οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι. Η παράσταση στις δυό πρώτες βραδιές της χθές και προχθές είχε μεγάλη επιτυχία και χειροκροτήθηκε απο το κοινό της ενω οι συντελεστές της, όλοι ερασιτέχνες ηθοποιοί, εισέπραξαν τα συγχαρητήρια του κοινού.

Για την παράσταση.
Πρόκειται για ενα αστυνομικό θεατρικό έργο πλούσιο σε συναίσθημα, αλήθειες, μυστήριο και χιούμορ του Γάλλου συγγραφέα Ρομπέρ Τομά. Η παράσταση έχει ανέβει με επιτυχία στην Αθήνα απο επαγγελματίες ηθοποιούς καθώς και σε πολλές επαρχιακές πόλεις απο ερασιτεχνικούς θιάσους.
Την παράσταση έχει επιμεληθεί και σκηνοθετήσει η Στέλλα Καραμπεροπούλου υπεύθυνη του Θεατρικού Εργαστηρίου του τμήματος ενηλίκων του Συλλόγου Κρητών Θήρας.


Ενω,
σήμερα Κυριακή 6 του μήνα, η έκθεση των έργων των παιδιών του «παιδικού εργαστηρίου» του Συλλόγου Κρητών μετά απο τρείς μέρες που παρουσιάστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο, μετακομίζει στην κεντρική πλατεία των Φηρών 10.00 – 13.00 όπου και τα έργα θα τεθούν προς πώληση στο κοινό. Φέτος, 5η συνεχόμενη χρονιά της εκδήλωσης, τα έσοδα της επιλέχθηκε να διατεθούν στα «Παιδικά Χωριά SOS».


Γεμάτη σήμερα η μέρα και ... αθλητική
υπενθυμίζουμε οτι σήμερα ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης μας προσκαλεί στους τελικούς του πρωταθλήματος Volleyball "ACE OF NET".

Σύμφωνα με το πρόγραμμα
στις 15.00 θα γίνει ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ του FINAL FOUR των γυναικών
στις 17.00 ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ του FINAL FOUR των ανδρών
στις 19.00 ο ΤΕΛΙΚΟΣ του FINAL FOUR των γυναικών
και στις 21.00 ο ΤΕΛΙΚΟΣ του FINAL FOUR των ανδρών.