Τρίτη, Ιουνίου 01, 2010

«Και μη χειρότερα» θα μπορούσε να σκεφτεί αλλά σιγά μην μας το έλεγε σχετικά με την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Ηλίας Πελέκης.


«Και μη χειρότερα» θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς με δεδομένο οτι οι δικιά μας περιοχή είναι ήσυχη και δεν παράγει ούτε αντάρτες ούτε ανταρσίες (σσ βλέπουμε τι γίνεται σε άλλες περιοχές, άλλοι δεν ψηφίζουν, άλλοι τα βροντάνε κάτω, άλλοι βροντάνε τους άλλους κάτω κλπ)

Επίσημα πάντως μας είπε οτι είναι «ικανοποιημένος απο την συμμετοχή» συνυπολογίζοντας το χαμηλό(τατο;) ποσοστό απήχησης στο οποίο έχει περιέλθει αισχάτως η ΝΔ (νομίζω στο 23% πρέπει να βρίσκεται) καθώς και την εποχή, που για νησί είναι «τουριστική» πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί εργάζονται και δεν προλαβαίνουν να ασχολούνται με τα κόμματα ενω άλλοι δεν εργάζονται αλλά λένε οτι εργάζονται προκειμένου να αποφευγουν να ανακατώνονται με τα κόμματα…

Μια γνωστή μου πάντως στην Αθήνα μου έλεγε οτι στην λαική άκουσε το εξής «δεν θα πάω να ψηφίσω στην ΝΔ γιατί δεν μου μεταθέσανε τον γιό μου τον φαντάρο»
Αδιόρθωτός αυτός ο λαός... και καλά οτι ζητάει χάρες απο τα κόμματα, αλλά ζητάει μικροπράγματα για τα οποία αισθάνεται υποχωμένος και «καίει» κιόλας τα αιτήματά του. Γιατί αμα σου μετατάξουνε τον γιό δεν μπορείς την άλλη μέρα να πας να ξαναζητήσεις χάρη. Θα σου απαντήσουν «κυρία μου, όλη μέρα χθες μαζί σας ασχολιόταν ο κ. Παπαρδέλας, μέχρι στον Υπουργό Άμυνας τηλεφώνησε!» και πέφτεις μετά ξερή που όλη μέρα ασχολιότανε μαζί σου ο βουλευτής της περιοχής σου κι άντε τώρα εσύ να του ζητήσεις να σου «κοιτάξει και το εκτός σχεδίου» με το αζημίωτο φυσικά. Θα σου απαντήσει κι ο βοηθός Παπαρδέλας «ένα-ενα κυρία μου, δεν μπορεί να ασχολείται όλη ώρα μαζί σας ο κ. Παπαρδέλας!, υπάρχουν κι άλλοι!»
Ο Αντώνης Σαμαράς πάντως λέει οτι θα αλλάξει πολλά στο κόμμα του και καλά θα κάνει, άνθρωπο πάντως που τον έχουν πετάξει έξω σαν σκυλί κι έχει κάτσει σπίτι του (στην εξορία δηλαδή) 10 χρόνια, να τον φοβάσαι. Εχει κάνει χαρακτήρα και είναι ικανός για .. όλα.

Enough με τους «προλόγους»!

Τα αποτελέσματα της εσωκομματικής διαδικασίας στην δημοτική οργάνωση Θήρας έχουν ως εξής, όπως μας εστάλησαν από την οργάνωση,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ : 196
ΕΛΑΒΑΝ
ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ :110
ΣΤΕΛΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ : 81

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & Δ/Σ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ν.Δ ΘΗΡΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ : 196
ΕΛΑΒΑΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΘΗΡΑΣ
ΠΕΛΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ: 168
ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ/Σ
ΒΑΖΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : 24
ΒΑΛΒΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ : 40
ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ : 90
ΔΑΜΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ :21
ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ : 41
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ :50
ΛΥΓΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ : 45
ΛΥΓΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ : 98
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ : 55