Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009


Το μπλόγκ είναι στην ευχάριστη θέση να προτείνει την διεξαγωγή του «Σούπερ Σεξ Φάκτορ» για δημοσιογράφους, κάτι αντίστοιχο δηλαδή του «εξ φάκτορ» για τους τραγουδιστές και του Σούπερ Μόντελ για τα μοντέλα. (πόσο μάλλον μετά και το νέο τηλε – παιχνίδι με αυτούς που δεν ξέρουνε που χρωστάνε και τον ειδικό που τους δίνει «δωρεάν» συμβουλές . οι συμβουλές ως γνωστό είναι δωρεάν…)

Στον εν λόγο διαγωνισμό ταλέντων θα μπορούν να συμμετέχουν εκκολαπτόμενοι δημοσιογράφοι ενώ η κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από αυθεντίες του χώρου θα κληθεί να επιλέξει τον καλύτερο διαγωνιζόμενο.
Στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν δημοσιογράφοι από ολόκληρη την ελλάδα, μπλόγκερς, καθώς και ομογενείς.
Μερικές από τις ερωτήσεις που θα τεθούν είναι οι εξής:

Έχετε εργασιακή εμπειρία; Έχετε πάει σε καμία σχολή ή είστε της εμπειρικής παλιάς;
Που έχετε δουλέψει; Τι γράφετε; Σας έχουν πληρώσει ποτέ γι αυτά που γράφετε ή το κάνετε στο τζάμπα πιστεύοντας ότι αυτά που γράφετε είναι μοναδικά και μπορούν να «σώσουν» τον κόσμο; (είστε εντελώς στον κόσμο σας…)
Είστε διατεθειμένος να πουλήσετε την μαμά σας; ή έστω κάποιον συγγενή σας, έστω στο φέις μπούκ;
Τι γνωριμίες έχετε; Γνωρίζετε από υπολογιστές; Πόσους φίλους έχετε στο φεις μπουκ και πόσους εξω απο αυτό ;
Μπορείτε να τρέξετε 5 χιλιόμετρα χωρίς να λαχανιάστε και να κάνετε μονόζυγο για 10 λεπτά χωρίς να πιαστούν τα χέρια σας; (γιατί ως γνωστό νους υγιείς εν σώματι υγιές)

Ύστερα από αυτές, κι άλλες ανάλογες ερωτήσεις και εξετάσεις, η επιτροπή θα κρίνει και θα επιλέξει τον καλύτερο εκκολαπτόμενο δημοσιογράφο της χρονιάς!
Άλλωστε, πλέον, τα βραβεία δεν τα δίνουν ιστορικές «σχολές» του χώρου, αλλά η τηλεόραση.
Ο νικητής εκτός από τον τίτλο (που δεν τρώγετε) θα κερδίσει την θέση του συντάκτη (700 ευρώ με μπλοκάκι) στο λαιφ στάιλ περιοδικό «τρέχα γύρευε».