Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2009


ΕIΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ή να βάλω τις φωνές;;!!
ή, θα μας κάνει τη χάρη ο Χάρης;;

Στο ενδεχόμενο της εντοπιότητάς του ενδέχεται στη Σαντορίνη να δούμε έναν πρωτοφανή οργασμό εκτελούμενων έργων που τα εχει τόσο πολύ ανάγκη το νησί μας και τόσα χρόνια τα ζητάμε αλλά δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής κανένας υπουργός που να κρατά η σκούφια του απο την Σαντορίνη ώστε να τονε πάρει το φιλότιμο για τον τόπο του και να μας κάνει κανα έργο.
Πλέον όμως μπορούμε να στηριζόμαστε στον -ντόπιο- Υπουργό!

Μάλιστα, και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη, οι χωριανοί και οι συγγενείς του που τον θυμούνται παιδάκι, με σορτσάκι και πέδιλα και να κλοτσάει μια τρύπια μπάλα στην έξω πλατεία του Πύργου του θυμίζουν την -ταπεινή;;- καταγωγή του και του ζητούν να μας κάνει κανα έργο, να χουν να λένε οτι το έκανε ο συμπατριώτης τους.

Ο Χάρης Παμπούκης πάντως και σύμφωνα -πάλι- με αξιόπιστες πληροφορίες, κάθε φορά που έρχεται στη Σαντορίνη τα βρίσκει όλα μια χαρά. "το νησί είναι υπέροχο! τι να πρωτοθυμηθεί κανείς! τα ψάρια; τις παραλίες; το ηλιοβασίλεμα! όλα είναι τόσο ρομαντικά! τόσο ειδυλλιακά!" φέρεται να χει δηλώσει ο υπουργός.



Άλλος για τη βάρκα μας …
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΙΕΡΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ή να βάλω τις φωνές;;
Ο κ. Καφιέρης και οι επιτελείς του συζητούν μέρα νύχτα και διεξοδικά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές. Μόνος του;; Σε συνδιασμό με άλλους;;
Οι διαβουλεύσεις πάντως συνεχίζονται ενώ για το θέμα αναμένεται να αποφανθούν ειδικοί επιστήμονες, εκλογολόγοι και διαμεσολαβητές από την Αθήνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και 5 κινέζοι που ούτως ή άλλως θα βρίσκονται στο νησί για διακοπές.
Εκπρόσωπο θα στείλει και το Πασοκ.