Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2009

Ηφαίστεια 2009 !!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Θήρας και η Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ. διοργανώνουν τα ¨Ηφαίστεια¨, την εκδήλωση – θεσμό που γοητεύει μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες.


Την Κυριακή, 16 Αυγούστου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί η εικονική έκρηξη του Ηφαιστείου, ένα μοναδικό υπερθέαμα με χιλιάδες βεγγαλικά και λάβα να διαχέεται στους λοφίσκους του. Πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά, φως και χειροποίητες κατασκευές-βεγγαλικά, αναμένεται να δημιουργήσουν μία πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα που θα ενθουσιάσει τους χιλιάδες θεατές που θα κατακλύσουν την καλντέρα καθ’όλο το μήκος της.

Λίγο αργότερα, στις 22:00 και στο χώρο του οινοποιείου Santo Wines, η γιορτή θα συνεχιστεί με μία μοναδική συναυλία. Η αγαπημένη Άννα Βίσση θα παραλάβει τη σκυτάλη και υπόσχεται να διατηρήσει την ¨εκρηκτική¨ ατμόσφαιρα, ερμηνεύοντας διαχρονικές αλλά και νέες επιτυχίες της.

Καλούμε όλους τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες να παρακολουθήσουν την κορυφαία εκδήλωση του καλοκαιριού και τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Τα σημεία προπώλησης των εισητηρίων της συναυλίας είναι :

Φηρά : Βιβλιοπωλείο Νίκος Νομικός - Dakoutros Travel - Nomikos Travel

Kαμάρι : Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Περίσσα : Ankor Travel

Πύργος : Santo Wines

Οι χορηγοί είναι:

Χορηγοί επικοινωνίας:
Santorini Tv
Santorini 106,4 FM
Faros-Ant1 FM