Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009


Δελτίο Τύπου για τις εκδηλώσεις του προγράμματός της που αναμένονται το επόμενο διάστημα μας έστειλε η Κοινοτική Κοινοφελής Επιχείρηση της Οίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα και την ανακοίνωσή της η Επιχείρηση μας ενημερώνει πως,

Η ΚΟΙΝΚΕΟ διοργανώνει και φέτος τις ακόλουθες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

19 Αυγούστου το 10μελές συγκρότημα ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ μαζί με μία χορεύτρια και οπτικά εφέ αποδίδει μια μοντέρνα ερμηνεία της παραδοσιακής αρμονίας


28 Αυγούστου ξεκινάει η καθιερωμένη ομαδική έκθεση ζωγραφικής στο Πανηγυρόσπιτο του Αγίου Γεωργίου Οίας. Εγκαινιάζουμε την Έκθεση με τοπικά κρασιά και εδέσματα


6 Σεπτεμβρίου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Βαγγέλη Γερμανό σε μια μοναδική βραδιά παρουσιάζοντας το ΜΑΓΙΚΟ του ΝΗΣΙ στο Κάστρο της Οίας.


Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις της ΚΟΙΝΚΕΟ είναι ελεύθερη.

Με αφορμή τις παραπάνω εκδηλώσεις η ΚΟΙΝΚΕΟ δημιουργεί έναν «ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ» με στόχο την ενίσχυση του λογαριασμού Δράσεων Περιβαλλοντικής Μέριμνας και ειδικά της παρακολούθησης/πρόληψης των Επιπτώσεων στο Θαλάσσιο Περιβάλλον από τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Όσοι βρεθούν μαζί μας στις εκδηλώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τον λογαριασμό μας και να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στη μελέτη και προστασία του Θαλάσσιου περιβάλλοντος του νησιού μας.
Η ΚΟΙΝΚΕΟ ενθαρρύνει και όλους τους υπόλοιπους φορείς του νησιού να πράξουν ανάλογα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όλους τους χορηγούς μας, και προσωπικά την κα. Άννα Δακουτρού (DAKOUTROS TRAVEL & BLUE STAR FERRIES) για την πολύτιμη συμβολή της στη μετακίνηση των καλλιτεχνών, την κα. Γιούλα Ανδρεωσάτου (RIMIDA VILLAS) και τον κο. Αναστάσιο Βαρώτση (ΖOE-AEGEAS HOUSES) για τις προσφορές φιλοξενίας τους και επίσης τους κ.κ. Χρήστο Λιακάκο (WE DO ART) και Γιώργο Γαλανόπουλο (PHANTOM PRODUCTIONS) για την γραφιστική και εκτυπωτική προσφορά τους.

Υπενθυμίζουμε οτι στο πλαίσιο του προγράμματός της η ΚΟΙΝΚΕΟ εχει ήδη παρουσιάσει στις
8-9 Αυγούστου την θεατρική παράσταση της Θεατρικής Σκηνής "ΤΟ ΛΑΜΠΙΟΝΙ" . Επρόκειτο για μια πρωτότυπη κωμωδία το «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά
Η παράσταση ανέβηκε στις 8 Αυγούστου στο Δημ. Σχολείο Οίας και στις 9 Αυγούστου στην Πλατεία Ηρώων Μανωλά, στην Θηρασιά.