Τρίτη, Αυγούστου 14, 2007



Σύμφωνα με δελτίο Τύτπου τησ Δεποταθ
Στα πλαίσια του προγράμματος του Πολιτιστικού – Αθλητικού Καλοκαιριού Σαντορίνης ‘’ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2007’’ της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Τουριστικής ανάπτυξης Θήρας, θα διοργανωθούν και φέτος τα «Ηφαίστεια 2007», η μεγαλύτερη γιορτή του νησιού μας.
Το Σάββατο 18 Αυγούστου 2007 και ώρα 19.30, το ηφαίστειο ξυπνά και προειδοποιεί…..με καπνούς και εκρήξεις. Στις 21.00 θα ακολουθήσει η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου, ένα μοναδικό υπερθέαμα με χιλιάδες βεγγαλικά και λάβα να διαχέεται στους λοφίσκους του.
Η μαγική αυτή βραδιά θα συνεχιστεί με τη μοναδική Χάρις Αλεξίου σε μια μουσική παράσταση υπό τον τίτλο «Μάνος Λοϊζος- αφιέρωμα…Όλα σε θυμίζουν». Η Χάρις Αλεξίου για μια βραδιά, το Σάββατο 18 Αυγούστου και ώρα 22.00, στη Σαντορίνη, στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών- Πύργος αφιερωμένη στα τραγούδια, «που όλα μας θυμίζουν» τον Μεγάλο της φίλο. Τραγούδια που λατρεύονται ακόμα και την ακολουθούν σε όλη την πορεία της, σε στίχους, κυρίως, του Λευτέρη Παπαδόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη αλλά και του Δημήτρη Χριστοδούλου, της Κωστούλας Μητροπούλου, του Φώντα Λάδη. Στο μαγικό αυτό ταξίδι την συντροφεύουν το «ΤΡΙΦΩΝΟ»: Ερωφίλη, Νίκος Κουρουπάκης, Δημήτρης Υφαντής και δεκατρείς εξαίρετοι μουσικοί που παίζουν ακουστική και κλασική κιθάρα, μπουζούκι, τζουρά, μαντολίνο, ακορντεόν, ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, φλογέρα, φλαούτο, βιολί, βιολοντσέλο, κλασικό και ηλεκτρικό πιάνο, πλήκτρα, τύμπανα, κρουστά και σαντούρι .