Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Lady Gaga – Santorini. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα…

Σύμφωνα με τα πλάνα και τα ρεπορτάζ του ελληνικού καναλιού Στάρ σχετικά με την επίσκεψη της δημοφιλούς Αμερικανίδας ποπ στάρ Lady Gaga στην Σαντορίνη, είπαν ότι … μίλησε ελληνικά (!) μιας και -όπως απεφάνθησαν οι δημοσιογράφοι- τους είπε «ναι». Άλλοι πάλι λένε ότι μπορεί και να το κατάλαβαν.. Να νόμισαν δηλαδή ότι τους το είπε εν ίδει παραληρήματος, γιατί εδώ που τα λέμε δεν είναι κι ευκολο πράμα να περιμένεις 10 ώρες έξω από μια κλειστή πόρτα να εμφανιστεί η στάρ. Διότι κι εκείνη την δουλειά της κάνει κι εσύ την δικιά σου. Κι εδώ που τα λέμε το «περίμενε» δεν είναι κι εύκολη δουλειά. Γιατί μπορεί να περιμένεις 10 ώρες αλλά ένα κατούρημα (με το συμπάθειο κιόλας) μπορεί να στα χαλάσει όλα…. Οπότε, με τέτοιες πιέσεις, τι να σου κάνει κι ο δημοσιογράφος, μπορεί να νομίσει ότι άκουσε ένα "ναι" σε σπαστά ελληνικά που μπορεί να το είπε και η καμαριέρα του ξενοδοχείου…

Εν πάσει περιπτώσει και πέρα από τα σχόλια του Τύπου και το κυνηγητό των φωτορεπόρτερ, η καλύτερη φωτογραφία της κυρίας Gaga (που μεταξύ μας αυτή και η ομάδα της φαίνονται πολύ κωλοπετσωμένοι τύποι, δεδομένης της ποσότητας και ποιότητας της δουλειάς τους..) από την επίσκεψή της στην Σαντορίνη κυκλοφόρησε στο twitter απο τον Θοδωρή Μαραντίνη των «Ονιράμα» που την συνάντησε στο νησί της συστήθηκε κι εκείνη δέχτηκε να ποζάρει μαζί του. Τόσο απλά. Εμείς αναδημοσιεύουμε την φωτογραφία, ούτως η άλλως ανέβηκε ελεύθερα στο ίντερνετ, ενώ… αφήνουμε στην τύχη τους(;) τα σχόλια που μια ακόμη φορά ακούστηκαν σχετικά με το τι φόραγε, αν κρατούσε πούρο ή όχι, αν ήταν ευγενική(;) και ανάλογα κουτσομπολίστικα που δεν μας κάνουν κέφι τέτοια ώρα… Γιατί, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και φορές που είμαστε όλοι (Ρεν..) τόσο «τσιτωμένοι» που μας ξεμπλοκάρουν ελαφρώς το… ελαφρό μυαλό μας χωρίς να τους δίνουμε και πολύ πολύ σημασία. (ας το κάνει κανας άλλος πιο διανοούμενος, εμείς είμαστε εργαζόμενοι..)

Στο διαδύκτιο πάντως γράφτηκε ότι : «η τραγουδίστρια βγήκε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Σαντορίνη, φορώντας μαύρο εσώρουχο, μακριά αλλά άκρως αποκαλυπτική καφέ τουαλέτα, χρυσό καπέλο και τα γνωστά παπούτσια «υπερπαραγωγή», απαντώντας στα ελληνικά στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ» ….

Επίσης, πιο σοβαρά γράφτηκε ότι,
Στη Σαντορίνη βρέθηκαν για μερικές ημέρες οι «Onirama», οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες για το νέο τους Cd με τίτλο «Στη χώρα των τρελών».
Σε μια από τις βραδινές τους εξόδους για φαγητό, στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν η Lady Gaga. Αμέσως την κάλεσαν στο τραπέζι τους και εκείνη μόλις ενημερώθηκε ότι επρόκειτο για ελληνικό συγκρότημα δέχτηκε χωρίς δισταγμό.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην σελίδα του συγκροτήματος στο twitter, η οποία συνοδευόταν από πολλά θετικά σχόλια.
Η Lady πάντως (όχι η εγχώρια -!-) εξελίσσετε σε μια δυναμικότατη παρουσία στον χώρο της συμμετέχοντας σε μπόλικες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες σχετικές μετα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η πλέον πρόσφατη στο Όρεγκον (χαίρε Αμερικάνικη ύπαιθρος…) σχετικά με τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων όπου δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με γερους-ιαστές.