Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη για τα Χριστούγεννα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κάτω από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που διανύει η πατρίδα μας και ο κόσμος γενικότερα, το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου ας κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας και ας δώσει ελπίδα και παρηγοριά στον καθένα και ιδιαίτερα σε όσους περνούν δύσκολες μέρες.

Ας παραδειγματιστούμε από ανθρώπους που βιώνουν το μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέρουν αγάπη, στήριξη και βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη, για να μετατρέψουμε τον πόνο και την αδικία που υπάρχουν δίπλα μας, σε ανακούφιση, ελπίδα και χαρά.

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι το φως της ελπίδας και το άστρο των Χριστουγέννων να γίνουν προάγγελοι καλύτερων ημερών για την αναγέννηση της πατρίδας μας και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 


Με συλλογικότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, με μεγαλοψυχία στο συνάνθρωπο, ας φωτιστούμε από το θείο φώς της Βηθλεέμ και ας αναλογιστούμε τις αληθινές αξίες της ζωής.

Από βάθους καρδιάς εύχομαι σε όλους τους πολίτες των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αισιοδοξία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.



Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων