Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

νέο ημερολόγιο του Συλλόγου Μεσαγωνιατών «Παναγία η Επισκοπή» και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (24.1)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου,

Με θέμα το παραδοσιακό αμπέλι της Σαντορίνης δημιουργήθηκε το ημερολόγιο του Συλλόγου Μεσαγωνιατών «Παναγία η Επισκοπή» για το έτος 2016.

Το ημερολόγιο του συλλόγου έχει εκτυπωθεί και έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή του σε Αθήνα και Σαντορίνη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να το προμηθευτείτε και από το νέο,παραδοσιακό παντοπωλείο "ΑΛΘΑΙΑ" του Θοδωρή Παναγιωτακόπουλου και της Άννας Χάλαρη, που βρίσκεται στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής,Κορυτσάς 10,δίπλα στο ταχυδρομείο( τηλ:213 0379791).
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η πολύτιμη συμβολή του κ. Σιδέρη Φύτρου με το αρχείο του στη δημιουργία του και του φετινού ημερολογίου και όλους όσους συνέβαλαν στην επεξεργασία του υλικού και όλους εκείνους, που συμμετείχαν, με τον τρόπο τους, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει και στην εορταστική κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου  Μεσαγωνιατών Θήρας, "Παναγία η Επικοπή",ο οποίος συμπληρώνει 60 έτη από τη ίδρυσή του, στο 4ο δημοτικό σχολείο Αγ.Παρασκευής, Χίου και Δραγατσανίου(είσοδος από Δραγατσανίου), την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 11.π.μ.
Στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθούν και όσοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου στα 60 αυτά χρόνια ύπαρξής του.

Ο Σύλλογος είναι τα μέλη του και όχι το Δ.Σ. Η παρουσία σας θα είναι μήνυμα ελπίδας για τη δημιουργική συνέχεια του! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένο, δημιουργικό, ελπιδοφόρο νέο έτος! Η παρουσία σας είναι πολύτιμη.