Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Σβήνοντας τα αποτσίγαρα από το παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον» του δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «LIFE AMMOS» (12.3 09.00)

Σύμφωνα με την πρόσκληση του δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS,

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην Ημερίδα «Σβήνοντας τα αποτσίγαρα από το παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον», που διοργανώνει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 9:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας (Υ.Π.Α.Π.ΕΝ.), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου LIFE AMMOS «Ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης για τον περιορισμό των απορριμμάτων καπνιστών στις παραλίες» (LIFE12 INF/GR/000985).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Μεσογειακού Προγράμματος Δράσης του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP/MAP) και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση http://goo.gl/forms/LhBRTpKTNK

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ημερίδα, παρακαλούμε επισκεφθείτε: www.life-ammos.gr

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το δείτε εδώ :

Μεταξύ των 150 περιοχών – παραλιών στις οποίες εφαρμόστηκε το καλοκαίρι του 2014 το πρόγραμμα, ήταν η παραλία της Περίσας στην Σαντορίνη.


Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS  Web: www.medsos.gr