Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

Α.Ο. Θήρας – Ηρακλής 3-0 / στην Σύρο το final 4 του Κυπέλλου ανδρών της Α1

Εύκολη νίκη με την ομάδα του Ηρακλή κατάφερε ο Α.Ο. Θήρας υπερισχύοντας με 3-0, «κλειδώνοντας» την 5η θέση και με διαφορά από τις υπόλοιπες στην Α1, διατηρώντας παράλληλα της ελπίδες του για μια ακόμη νίκη, απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό, στην επόμενη τελευταία αγωνιστική της Α1.

Στην Σύρο, ο Φοίνικας της Σύρου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (3-1) ο οποίος θα παίξει στον αυριανό τελικό με τον νικητή του αγώνα Κηφισιά – Ολυμπιακός στο Κύπελλο ανδρών της Α1 στο βόλει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε να συμμετάσχει σε τελικό από το 1983.

Ενώ, στην αθλητική επικαιρότητα, τις προηγούμενες μέρες η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είχε συγχαρεί τις κορασίδες του Α.Ο. Θήρας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας συνεχάρη τις κορασίδες του συλλόγου για την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.
«Φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα κορασίδων στις Κυκλάδες όπου ο Α.Ο.Θήρας συμμετείχε για πρώτη φορά, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και το προπονητικό team για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα τους δύο μεγάλους χορηγούς , ‘’Κοτσόβολο Σαντορίνης’’ και ‘’Βήτα Έψιλον’’ οι οποίοι συνέδραμαν με μεγάλη ευαισθησία σε αυτήν την προσπάθεια των νεαρών κοριτσιών .


Τέλος, να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα την Έπαρχο Σαντορίνης κα. Λειβαδάρου, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνο σε θέματα αθλητισμού κο. Μαργαρίτη, που για ακόμη μία φορά παρείχαν άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με την διαμονή – διανυκτέρευση της ομάδας μας στη Νάξο».