Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

πληροφορίες για τον μαραθώνιο της Ρόδου (26.4)

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών του,

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος Ουρανία Ρεμπούλη του ΓΣΝ Λέρου θα είναι παρούσα στο 2Ο Διεθνή Μαραθώνιο δρόμο της Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2015.

Η ίδια αποδέχτηκε την πρόσκληση των διοργανωτών στο πρόσφατοo Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα, όπου παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Ζήκας, το μέλος της διοίκησης του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Μιχάλης Παυλούς και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Γιώργος Μιχαλάκης, που και οι τρεις τους εμπλέκονται άμεσα στη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Ρόδου.

Η Ρεμπούλη θα έρθει στη Ρόδο με τον προπονητή της κ. Παναγιώτη Χαραμή, έχοντας στόχο να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο και στο πίσω μέρος του μυαλού της, το όριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

O 2ος Διεθνής Μαραθώνιος είναι αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων (AIMS), θα γίνει στις 26 Απριλίου 2015 με διοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου να είναι υπεύθυνη στο τεχνικό κομμάτι του αγώνα.

Στο Μαραθώνιο εμπλέκονται οργανωτικά και ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ, όπως και η Μ.Κ.Ο. (RUN FOR BOOKS).

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί, αγώνας δρόμου 10.000 μ., αγώνας δρόμου 5.000μ., καθώς και αγώνας  1.000 μ. για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.