Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

Geo Routes Cultural Heritage Journeys Institute in Greece – ένα νέο ταξιδιωτικό μοντέλο

Το Geo Routes Cultural Heritage Journeys Institute αποτελεί μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό, του οποίου τα θεματικά οδοιπορικά πολιτιστικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και αποσκοπούν στην ανάδειξη της 'άλλης' Ελλάδας, στην προβολή της πολιτιστικής της κληρονομιάς και στη συμβολή για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας μέσω προγραμμάτων Εθελοντισμού & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το Geo Routes Cultural Heritage Journeys Institute παρέχει την δυνατότητα θεματικών επισκέψεων σε πολλές, πολιτιστικού κυρίως ενδιαφέροντος, περιοχές της Ελλάδας, υποστηρίζοντας το μοντέλο του «ενεργού ταξιδιώτη» και των εξειδικευμένων παρόχων υπηρεσιών ξενάγησης και μελέτης των επισκέψιμων περιοχών.

Το Geo Routes Cultural Heritage Journeys Institute απευθύνεται κυρίως σε αλλοδαπούς επισκέπτες της Ελλάδας που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα πολιτιστικά της μνημεία, την ιστορία και την κουλτούρα της.

Με την υποστήριξη της ομάδας του Geo Routes Cultural Heritage Journeys Institute επισκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κάθε περιοχή πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.


Για πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα : http://www.geo-routes.com/el/