Τρίτη, Μαρτίου 24, 2015

ανακοίνωση Οµάδας Γυναικών Σαντορίνης της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) σχετικά με την άποψή της για τα τοπικά ΜΜΕ και την οπτική τους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Οµάδας Γυναικών Σαντορίνης της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ),

Σχετικά με το Δελτίο Τύπου που δώσαμε στη δημοσιότητα στις 20/3/2015 για τη δημιουργία της Ομάδας Γυναικών Σαντορίνης, επιθυμούμε να κάνουμε μια σημαντική επισήμανση :

Η άποψή μας σχετικά με την ενημέρωση μέσω της τηλεόρασης, ραδιοφώνου και διαδικτύου αφορά κατά κύριο λόγο τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης και κυρίως μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και συγκροτήματα του Τύπου που ελέγχουν τη ροή των ειδήσεων και την οπτική μέσα από την οποία παρουσιάζονται.

Εδώ στη Σαντορίνη, είμαστε τυχεροί.
Τα τοπικά μέσα στέκονται στον αντίποδα : Παρουσιάζουν όλες τις δραστηριότητες που γίνονται όχι μόνο στη Σαντορίνη αλλά σε όλες τις Κυκλάδες αμέσως και με αντικειμενική ματιά.
Πιο συγκεκριμένα σχετικά με τη δική μας δραστηριότητα:

1. Η τηλεόραση Volcano TV με τη δημοσιογράφο κ. Μαντώ Στρουρνάρα πρόβαλε συνέντευξη με την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.
2. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί 106,4 και 104,9 σε εκπομπές τους και τα ενημερωτικά διαδικτυακά site «Νέα Σαντορίνης», «Santonews», «Έχουμε και λέμε» και «Atlantis-Όλα στο φως», φιλοξένησαν τις ανακοινώσεις με την άποψή μας.

Τους ευχαριστούμε δημόσια γι΄ αυτό και είμαστε βέβαιες ότι θα τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε μας δράση.

Για την Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ

Ρούλα Φραγκάκου