Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

η Ελλάδα προορισμός τεσσάρων εποχών και η εναλλακτική και χειμωνιάτικη Σαντορίνη

Την Ελλάδα ως προορισμό τεσσάρων εποχών, με την Σαντορίνη να διεκδικεί μια θέση παρέχοντας ενδιαφέρουσες δυνατότητες και επιλογές και τον χειμώνα, παρουσίασε πρόσφατα δημοσίευμα – ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή».

Συγκεκριμένα στο κείμενο της Θεοδώρας Βασιλοπούλου για την «Καθημερινή» (17.1) αναφέρεται ότι, http://www.kathimerini.gr/799835/article/epikairothta/ellada/h-ellada-proorismos-tessarwn-epoxwn

Ποδηλασία στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στους αμπελώνες της Πελοποννήσου, πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου και στα Μετέωρα, διαδρομές 4x4 στις «ελληνικές Αλπεις», αναρρίχηση στα Μετέωρα και μαθήματα μαγειρικής με φόντο το λευκό των Κυκλάδων. Αυτός είναι ο νέος τρόπος διακοπών, που καταρρίπτει τον μύθο ότι η Ελλάδα ενδείκνυται μόνο για βουτιές στα καταγάλανα νερά και βόλτες κάτω από τον καυτό ήλιο.

«Μια χώρα με περισσότερα από 300 βουνά, πυκνά δάση και παραδοσιακά χωριά, ποτάμια και μαγευτικές λίμνες αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου», δηλώνει στην «Κ» η 29χρονη Δανάη Τσαδήλα, δημιουργός του Trails Beyond, ενός ταξιδιωτικού γραφείου που προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα περιπέτειας, επαναπροσδιορίζοντας την τουριστική ταυτότητα της Ελλάδας, πλέον σε προορισμό τεσσάρων εποχών.

«Κουβαλώντας» στο σακίδιό της επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και συναρπαστικά βιώματα, όπως ράφτινγκ στη μακρινή Παταγονία, καγιάκινγκ στην εξωτική Σρι Λάνκα, ορειβασία σε ηφαίστεια της Νέας Ζηλανδίας και πεζοπορίες σε παρθένες ζούγκλες της ΝΑ Ασίας, η Δανάη αποφάσισε να προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις και στους επισκέπτες της χώρας μας. Και το σημαντικότερο, και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.

«Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο, αφού και το κλίμα ενδείκνυται και ο στόχος είναι η καταπολέμηση της εποχικότητας στον τουρισμό», προσθέτει η κ. Τσαδήλα επισημαίνοντας ότι η εταιρεία, που μετράει ενάμιση χρόνο «ζωής», δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων σε Θεσσαλία, Μακεδονία, Αργοσαρωνικό, Νάξο, Σαντορίνη.

Το πλήρες κείμενο στο οποίο υπάρχουν πολλές πληροφορίες για επιχειρήσεις που παρέχουν σειρά αξιόλογων επιλογών για τους χειμερινούς επισκέπτες της Ελλάδας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ : http://www.kathimerini.gr/799835/article/epikairothta/ellada/h-ellada-proorismos-tessarwn-epoxwn