Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

αίτημα ενημέρωσης από τον Ε.Ο.Τ. για τον αριθμό των ξενοδοχείων που θα είναι ανοιχτά από τις 27.3.2015 και μετά

Ύστερα από αίτημα που δέχθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης από τον Ε.Ο.Τ. και στο πλαίσιο της έναρξης πτήσεων charter προς την Σαντορίνη, ζητά από τα μέλη της να την ενημερώσουν για το εάν οι επιχειρήσεις τους θα είναι ανοιχτές από τις 27.3.2015 και μετά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της,

Η ανακοίνωση που ακολουθεί προωθήθηκε στην Ε.Ξ.Σ. από τον Ε.Ο.Τ. Γερμανίας καθώς και το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Σαντορίνης και ζητά την αμεσότερη δυνατή ενημέρωση για το πόσα ξενοδοχεία θα είναι ανοιχτά από τις 27.3.2015 και μετά,  οπότε και αναμένεται να ξεκινήσουν πτήσεις charters από την Γερμανία, ανάλογα με τα καταλύματα που θα είναι ανοιχτά.

Για τον λόγο αυτό και στο πλαίσιο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν το ξενοδοχείο σας θα είναι ανοιχτό από τις 27.3.2015 και μετά.

Οι απαντήσεις σας μπορούν να αποστέλλονται στο email της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης :  santorinihotelires@gmail.com

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας :

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε κατάλογο των ξενοδοχείων της Σαντορίνης, τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 27 Μαρτίου 2015, οπότε έχει προγραμματιστεί η έναρξη των πτήσεων charter των αεροπορικών εταιριών Air Berlin και NIKI από τη Γερμανία.

H παροχή έγκυρης και ακριβούς πληροφόρησης επί του εν λόγω θέματος αποτελεί βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των πτήσεων.