Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

ομόφωνα δεκτή η παραίτηση της Ελένης Μεμετζή από τον Α.Ο. Θήρας

Την παραίτησή της από τον Α.Ο. Θήρας υπέβαλε η μέχρι χθές (7.2) προπονήτριά του Ελένη Μεμετζή.

Με το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή (7.2) η κ. Μεμετζή ενημέρωσε τις παίκτριες για την απόφασή της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε ανακοινωθεί νωρίτερα στην Διοίκηση της ομάδας, με την οποία φημολογείται ότι υπήρξαν διαφωνίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση (8.2) του Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας,

Σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2015 σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την αίτηση παραίτησης της προπονήτριας Ελένης Μεμετζή αποφασίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία να γίνει δεκτή η παραίτηση, η οποία ετέθη τηλεφωνικώς στο Δ.Σ. και σε χρόνο λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη με Ηρακλή.

Λαμβάνοντας υπόψη τους λόγους παραίτησης που δημοσιοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας VolleyPlanet επιφυλασόμεθα να απαντήσουμε με την παράθεση των αληθινών γεγονότων. Η διοίκηση βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση προπονητή προσπαθώντας για την καλύτερη δυνατή λύση μιας και η χωρίς προειδοποίηση παραίτηση της κ. Μεμετζή τυγχάνει να γίνει σε χρόνο που ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με τιμή, Το Δ.Σ. Α.Ο. Θήρας



Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραίτηση της κ. Μεμετζή που έγινε αποδεκτή τον Α.Ο. Θήρας, μπορείτε να διαβάσετε στις παρακάτω σελίδες. Η πρώτη ανάρτηση έγινε λίγες ώρες με την ανακοίνωση της παραίτησης, ενώ η δεύτερη την επομένη μέρα, στις 8.2, στην οποία κι από πλευράς προπονήτριας εκφράζεται η πρόθεση να μην δοθεί συνέχεια μέσω ανακοινώσεων από τις δύο πλευρές.