Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

ομιλία με θέμα «αναπτυξιακά προβλήματα παιδικής ηλικίας» από την Ι.Μ. Θήρας (12.2 18.00)

Σύμφωνα με την πρόσκληση,

Η Ιερά Μητρόπολις Θήρας, Αμοργού και Νήσων και το Γραφείο Νεότητας, σε συνεργασία με τον Παιδικό Σταθμό «Η Γλυκογαλούσα»,

διοργανώνουν ομιλία με εισηγήτρια την κυρία Μαρία Ρουσοχατζάκη, λογοπαθολόγο και συγγραφέα, με πλούσιο βιογραφικό και πολυετή εμπειρία σε θέματα λόγου, με θέμα:  «Αναπτυξιακά προβλήματα παιδικής ηλικίας».

Η ομιλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:00μ.μ. στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά και αναφέρεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών ηλικίας από 2,5 ετών έως και το τέλος του Δημοτικού σχολείου με πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Αμέσως μετά τη εισήγηση θα ακολουθήσουν, οι προβληματισμοί σας και τα ερωτήματά σας, που θα συμβάλλουν σημαντικά στη διεξαγωγή μίας εποικοδομητικής συζήτησης σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του λόγου, προφορικού και γραπτού στη βρεφική, νηπιακή και σχολική ηλικία αλλά και θέματα παιδαγωγικής και δυσκολιών μάθησης.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το βιογραφικό της κυρίας Μαρίας Ρουσοχατζάκης αλλά και θέματα λόγου, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.logos.gr   όπως και στο youtube.
Η κα Μαρία Ρουσοχατζακη είναι εξωτερική συνεργάτιδα του παιδικού  σταθμού.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να προωθήσετε προς τρίτους την ενημέρωση αυτή, όπως εκτιμάτε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.