Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

αποκριάτικη εκδήλωση από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. (22.2)

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του,

 Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων προσκαλεί όλα τα παιδιά της Σαντορίνης στο αποκριάτικο ξεφάντωμα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 22 Φεβρουαρίου 2015 και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.

Με τιμή, ο Πρόεδρος, Τζούρος Ελευθέριος


Παράλληλα, με άλλη ανακοίνωσή του, ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την διάθεση συνεργασία του με εθελοντές με σκοπό την καλύτερη δυνατή επιτυχία της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 22 Φεβρουαρίου 2015 και προσκαλεί όσους απ' τους πολίτες της Σαντορίνης επιθυμούν να γίνουν εθελοντές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή διάθεση, ο ενθουσιασμός και η ανιδιοτελής προσφορά.


Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού μέχρι την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στο τηλέφωνο 22860-24828 ή στο e-mail του οργανισμού dappossantorini@gmail.com .