Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015

BIT MILANO (12-14.2) και GREKLAND PANORAMA (13-15.2 στην Στοκχόλμη) οι δυό σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει και η Ελλάδα

Οι Διεθνείς τουριστικές εκθέσεις BIT MILANO (12-14.2) και GREKLAND PANORAMA (13-15.2 στην Στοκχόλμη) είναι οι δυό προσεχείς σημαντικές τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού στις οποίες, στην πρώτη η Ελλάδα συμμετέχει με εκπροσώπηση σε επίπεδο φορέων του τουρισμού, αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεων, ενώ η δεύτερη είναι η 2η έκθεση που πραγματοποιείται αποκλειστικά για την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού και της φιλοξενίας της Ελλάδας και την Κύπρου.

Πληροφορίες για την BIT MILANO (12-14.2) μπορείτε να δείτε στην δυναμική και πλήρη σε πληροφορίες σελίδα της : http://bit.fieramilano.it/en Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση αναμένεται και φέτος να υπερτονιστεί ο χώρος της εστίασης και του κρασιού.

Η GREKLAND PANORAMA που θα πραγματοποιηθεί στο εντυπωσιακό συνεδριακό κέντρο Ericsson Globe, αποτελεί από μόνη της πολύ σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα μιας και αποκλειστικός της σκοπός είναι η προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού και της φιλοξενίας της Ελλάδας και την Κύπρου στους κατοίκους των Σκανδιναβικών χωρών στους οποίους κατά κύριο λόγο απευθύνεται.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη, διοργανώνεται από την North Events και οι αριθμοί της για την περσινή πρώτη της χρονιά ήταν 7.000 επισκέπτες και 115 εκθέτες κυρίως από Ελλάδα και Κύπρο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές τα φετινά αποτελέσματά της θα είναι καλύτερα!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην πρώτη σελίδα της φετινής GREKLAND PANORAMA 2015 παρουσιάζονται δυό χαρακτηριστικές φωτογραφίες της Σαντορίνης! 

Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να δείτε στην σελίδα της στην διεύθυνση : http://www.panoramagreece.com/