Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2015

ανακοίνωση του «ΕΜΕΙΣ» - η δημοτική παράταξη “ΕΜΕΙΣ” στηρίζει την Κυβέρνηση Εθνικής και Κοινωνικής Σωτηρίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Η δημοτική παράταξη “ΕΜΕΙΣ” στηρίζει την Κυβέρνηση Εθνικής και Κοινωνικής Σωτηρίας γιατί πιστεύουμε ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Στις προγραμματικές δηλώσεις φάνηκε ξεκάθαρα η ευαισθησία της νέας κυβέρνησης στα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, καθώς η υγεία και η παιδεία ως δημόσια αγαθά  είναι στις πρώτες προτεραιότητές της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο  προεκλογικά αλλά από το 2012 αγωνίστηκε μαζί με το θηραϊκό λαό και τους φορείς του νησιού μας για να λειτουργήσει με δημόσιο χαρακτήρα το νεόδμητο νοσοκομείο της Σαντορίνης, που εδώ και 4 χρόνια παραμένει κλειστό. Πιστεύουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα υλοποιήσει τη δέσμευσή της αυτή, που αποτελεί και αδιαπραγμάτευτο αίτημα όλων των πολιτών της Σαντορίνης.

Ενα άλλωστε από τα σοβαρότερα θέματα, που έθιξε κατά την ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις  ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ήταν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας πρέπει άμεσα να στηρίξει τα τρία νοσοκομεία στις Κυκλάδες με την αναβάθμιση της Σύρου και της Νάξου, αλλά και με την ένταξη στο ΕΣΥ και το άνοιγμα του   νοσοκομείου της Σαντορίνης.

“ΕΜΕΙΣ” ως δημοτική παράταξη θα συνεχίσουμε να δίνουμε δυναμικό παρών στον αγώνα αυτό μαζί με το λαό της Σαντορίνης μέχρι την τελική δικαίωση.


ΕΜΕΙΣ - Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Θηραίων Πολιτών