Τρίτη, Φεβρουαρίου 10, 2015

αποκριάτικο πάρτυ για παιδιά στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. (22.2 12.00) - ανακοίνωση για την μεταφορά των παιδιών της Θηρασιάς

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων προσκαλεί όλα τα παιδιά της Σαντορίνης στο αποκριάτικο πάρτυ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 22 Φεβρουαρίου 2015.

Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, εναέριοι ακροβάτες και μάγοι με απίθανα ταχυδακτυλουργικά κόλπα αναμένεται να ξετρελάνουν τους μικρούς καρναβαλιστές, οι οποίοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ξεδώσουν στα φουσκωτά που θα βρίσκονται στην αίθουσα. Όμως η διασκέδαση δεν σταματάει εκεί καθώς μαζί με τους παρουσιαστές τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια, σε παιχνίδια παντομίμας, σε κυνήγι φανερού θησαυρού, αλλά και σε διάφορους διαγωνισμούς (π.χ αμφίεσης, τραγουδιού). Ακόμα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Face Painting, πυροτεχνήματα κορδέλας, τον κλασικό σοκολατοπόλεμο αλλά και πολλές άλλες αποκριάτικες εκπλήξεις. Φυσικά από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν η μουσική, ο χορός αλλά και το παραδοσιακό γαϊτανάκι.

Το αποκριάτικο ξεφάντωμα θα ξεκινήσει στις 12:00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.

Με τιμή, o Πρόεδρος, Τζούρος Ελευθέριος




Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. (13.2) προς τους κατοίκους της Θηρασιάς σχετικά με την μετακίνηση των παιδιών της Θηρασιάς για την συμμετοχή τους στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός την Κυριακή 22.2 στις 12.00, αναφέρονται τα εξής :

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης ενημερώνει τους κατοίκους της Θηρασίας πως στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων διοργανώνει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00 αποκριάτικη εκδήλωση στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Όσον αφορά στη μετακίνηση όσων εκ των κατοίκων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ο Οργανισμός εξασφάλισε τη δωρεάν μεταφορά τους από και προς το νησί της Θηρασίας, χάρη στην ευγενική προσφορά της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας. 

Η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της εκδήλωσης, αλλά η ώρα και το μέρος (Ρίβα ή Κόρφος) θα γίνουν γνωστά σε νεώτερη ανακοίνωσή μας εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας κ. Μάκη Κανακάρη, αλλά και όσους θα εργαστούν εκείνη τη μέρα για την πραγματοποίηση της μεταφοράς που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας και παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στους συμπολίτες μας από το νησί της Θηρασίας να παρευρεθούν στην αποκριάτικη εκδήλωσή μας.


Για πληροφορίες : ΤΗΛ.:22860 24828 - dappossantorini@gmail.com