Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

δύο πτήσεις καθημερινά στο δρομολόγιο Αθήνα – Σαντορίνη από την Ryanair

Την ένταξη στο πρόγραμμα πτήσεων της Ryanair, δύο πτήσεων καθημερινά καθ όλη την διάρκεια του χρόνου στο δρομολόγιο Αθήνα – Σαντορίνη ανακοίνωσε σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Σαντορίνη με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων του δημοφιλούς νησιού, ο διευθυντής Marketing και πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας, John Alborante.

H Ryanair θεωρείται μια από τις οικονομικότερες εταιρίες της Ευρώπης με ένα ολοένα και διευρυνόμενο δίκτυο πτήσεων στις περισσότερες ευρωπαικές πόλεις.

Το 2014 η Ryanair διακίνησε 90.000.000 επιβάτες ενώ οι προβλέψεις της για το 2015 κάνουν λόγο για 150.000.000

Ο μέσος όρος της τιμής των εισιτηρίων της εταιρίας (αφορά Μ.Ο. όλων των προορισμών) βρίσκεται στα 46 ευρώ.

Η εταιρία στην Ελλάδα εξυπηρετεί 11 προορισμούς ενώ το δρομολόγιο της Σαντορίνης αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Απριλίου.

Οι κρατήσεις των θέσεων στο εν λόγο δρομολόγιο πρώτο δρομολόγιο που θα αναχωρεί από Αθήνα κάθε πρωί στις 07.05 ξεκινούν στις οικονομικές θέσεις από 20 και 25 ευρώ.

Η σελίδα είναι διαθέσιμη εδώ : https://www.bookryanair.com/SkySales/Booking.aspx?culture=el-gr&lc=el-gr#Select

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και η εφημερίδα «Καθημερινή» σε ανάρτηση (16.12) που μπορείτε να διαβάσετε εδώ : http://www.skai.gr/news/greece/article/271418/dromologia-athina-sadorini-arhizei-apo-to-kalokairi-i-ryanair/

Σύμφωνα με μέρος του κειμένου του Αχιλλέα Τόπα,

Δρομολόγια Αθήνα-Σαντορίνη αρχίζει από το καλοκαίρι η Ryanair

Πτήσεις προστίθενται επίσης για Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιρλανδικής εταιρείας, περίπου 2,2 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν στους τρεις νέους προορισμούς ενώ αναμένεται να υποστηριχθούν περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η Διοίκηση της εταιρίας που είναι προσανατολισμένη στις πτήσεις χαμηλού κόστους, εξέφρασε την αντίθεσή της στην προοπτική παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport - Slentel, θεωρώντας ότι θα γίνουν πολύ πιο ακριβά και λιγότερο ελκυστικά για τους ταξιδιώτες λόγω αύξησης των χρεώσεων.

Παρουσιάζοντας το νέο ενισχυμένο θερινό πρόγραμμα της εταιρείας, ο διευθυντής του εμπορικού τμήματος του ιρλανδικού αερομεταφορέα, Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν, υποστήριξε ότι οι Γερμανοί της Fraport «θα κερδίσουν περισσότερα χρήματα, “αιχμαλωτίζοντας” τα ελληνικά νησιά».

Τις δηλώσεις μπορείτε να δείτε και εδώ : http://www.naftemporiki.gr/finance/story/892185/ryanair-antidraseis-gia-tin-epilogi-tis-fraport