Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

24-25.1.2015 2η «100% Hotel Show 2015» στο MEC Παιανίας

Το διήμερο 24-25.1 θα πραγματοποιηθεί η 2η επαγγελματική έκθεση «100% Hotel Show 2015» που απευθύνεται σε όλων των ειδών τις ανάγκες των ξενοδόχων και των επαγγελματιών παροχής προϊόντων και υπηρεσιών τουρισμού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές,

Το 100% Hotel Show αποτελεί την πλέον πρωτοποριακή διοργάνωση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από διαφορετικούς χώρους.  Εκτός από τον κατασκευαστικό και τον τομέα εξοπλισμού ξενοδοχείων, στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιαστούν συμβατικές και πρωτοποριακές λύσεις, μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στις υπηρεσίες, την καινοτομία, αλλά και την Online εποχή στην οποία έχει εισέλθει ο Τουρισμός.

Το 100% Hotel Show καλύπτει το κενό για μία επαγγελματική έκθεση, που έχει ως κεντρικό άξονα το ξενοδοχείο και στόχο να προάγει την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος. Στο πλαίσιο αυτό και με αυτήν την προοπτική θα επιχειρήσει τη συσχέτιση όλων των παραγωγικών κλάδων (τόσο σε προϊοντικό, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών) με την πολύ σημαντική αυτή οικονομική δραστηριότητα για την Ελλάδα, που είναι ο Τουρισμός.

Το 100% Hotel Show αποτελεί το νέο και απόλυτα εξειδικευμένο event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού και αποσκοπεί στην προσέλκυση επισκεπτών, που ενδιαφέρονται άμεσα ή έμμεσα για την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση του προϊόντος και των υπηρεσιών τους, μέσα και από δυνητικές συνέργειες και συνεργασίες.

Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας της 100% Hotel Show, αποτελεί η ενεργή παρουσία και συμμετοχή Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (Travel Agents) και Οργανωτών Ταξιδιών (Τour Operators) από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εκθέτες του 100% Hotel Show έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα δυνητικό αγοραστικό κοινό υψηλού ενδιαφέροντος με σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης επικερδών συμφωνιών.
Το στρατηγικά σχεδιασμένο περιβάλλον της έκθεσης προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα ενημέρωσης, δικτύωσης και ανάπτυξης των εταιρειών που θα  συμμετάσχουν.


Με την ανακαίνιση να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των ξενοδοχείων, το 100% Hotel Show, σε στρατηγική συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Design Lab, θα παρουσιάσει εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις. Ο συνδυασμός του Design Lab, του σημαντικότερου θεσμού στο χώρο της Αρχιτεκτονικής και της Διακόσμησης, με την υψηλή Τουριστική τεχνογνωσία της ομάδας του 100% Hotel Show, στοχεύει σε μία ποιοτική ενημέρωση  και πληροφόρηση των επισκεπτών ξενοδόχων του 100% Hotel Show 2015.