Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

2η ΔΡΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ από το Cultural Village/ Πολιτιστικό Χωριό στον Πύργο Σαντορίνης (28.11 – 19.12)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών της πρωτοβουλίας "Ένα δώρο Χριστουγέννων για τη Κιβωτό του Κόσμου", 

Αγαπητοί Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Cultural Village/ Πολιτιστικό Χωριό στον Πύργο Σαντορίνης, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του, αποφάσισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση της προηγούμενης, αντίστοιχης δράσης να συνεισφέρει στο σπουδαίο αλλά δύσκολο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» με την συγκέντρωση τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής, ρούχων, προϊόντων καθαρισμού και φαρμάκων.

Η συγκέντρωση των ειδών, θα γίνεται στους χώρους των σχολείων του νησιού, με την ειδική σήμανση υποστήριξης της δράσης μας, τις ώρες λειτουργίας τους και στα γραφεία μας στη Σαντορίνη (100μ μετά τη Κεντρική Πλατεία του Πύργου) και στην Αθήνα.(Πανεπιστημίου 56).

Η δράση αυτή θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28/11 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19/12.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στην Αθήνα και θα παραδοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» ως δώρο Χριστουγέννων.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμπαράσταση και τη συνεργασία σας σε αυτή την σημαντική, φιλανθρωπική δράση μας!

ΤΡΟΦΙΜΑ
γάλατα Nounou Kid,   γάλατα Nulac, ατομικούς χυμούς, Σνακ  (διαφόρων ειδών), ψωμί του τοστ, ξύδι, χυμός λεμόνι, Pampers No 4, Pampers No 5, merenda, σοκολάτες, Σοκοφρέτες, πατατάκια, Σάλτσες (με κομματάκια), Δημητριακά, Ελιές σε συσκευασία. 

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ
Για παιδιά, εφήβους και μητέρες

Πολύ σημαντική είναι η προσφορά σας σε δωροεπιταγές από καταστήματα τροφίμων και ρούχων( στην Αθήνα) για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών.

Ελπίζουμε να σας έχουμε δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθειά μας, με σκοπό να χαρίσουμε χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ειδικά τις γιορτινές μέρες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί!
κ.Φύτρος 6946678647/2286031101
κ.Χρυσού 6945296202/2103305095


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα : https://www.facebook.com/CulturalVillageSantorini?pnref=story