Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2014

ήττα αλλά έχοντας δείξει την δύναμή του για τον Α.Ο. Θήρας

Σύμφωνα με ανάρτηση του www.volleynews.gr για το αποτέλεσμα του αγώνα Α.Ο. Θήρας – Π.Α.Ο.,
Με άριστα ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός την τριλογία των... ντέρμπι, καθώς μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο και του αξιόμαχου ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη με 3-1, παραμένοντας αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της προπονήτριας του Α.Ο. Θήρας κ. Μεμετζή με το τέλος του αγώνα, «Η απώλεια του β’ σετ ήταν κομβική για την εξέλιξη του αγώνα. Μετά την απώλεια του χάλασε το σερβίς μας, η υποδοχή και κατ επέκταση η γρήγορη ανάπτυξη μας πάνω στο φιλέ και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε αυτή την απογοήτευση. Κρατάμε την καλή εικόνα των δύο πρώτων σετ και τη βελτίωση που δείξαμε και σ’ αυτό το ματς».

Τα αποτελέσματα του αγώνα Α.Ο. Θήρας – Π.Α.Ο. στην Α1 γυναικών στο βόλεϊ έχουν ως εξής :  1-3 (25-23, 25-27, 16-25, 21-25), με την ομάδα της Σαντορίνης να αποδεικνύει ότι είναι μια από τις δυνατότερες της φετινής Α1, αντιμετωπίζοντας «στα ίσια» την πρώτη βαθμολογικά ομάδα της κατηγορίας, διεκδικώντας με όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αξιώσεις μια θέση στην πρώτη πεντάδα της Α1.