Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

ανακοινώσεις της Ι.Μ. του Προφήτη Ηλία για το θέμα της εγκατάστασης του νέου ραντάρ

Τις ανακοινώσεις που ακολουθούν ανάρτησε στην σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  https://www.facebook.com/iprophetouelioutheras
η Ι.Μ. του Προφήτη Ηλία Θήρας, με την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία θα συζητιόταν το θέμα που είχε θέσει σχετικά με την εγκατάσταση πλησίον της του νέου ραντάρ, κάτι, που σύμφωνα με πληροφορίες και ανακοίνωση (27.10.2014) της Μονής, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υποστήριξη του αιτήματος της Ι.Μ. Προτφήτη Ηλία Θήρας για την μη εγκατάσταση του ραντάρ πλησίον της, αλλά σε άλλο χώρο, είχαν συγκεντρωθεί χθες (29.10.2014) στον χώρο που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο αρκετοί πολίτες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις,

29.10.2014

AN KAI EIXAME THN ATYXIA THΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΛΘΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΤΕ Ή ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ (ΚΙΝΗΣΗ ΓΕΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ, ΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΤΛ), ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΑΣΚΗΣΤΕ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΡΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ.




28.10.2014

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ANAKOINΩΣΗ Ι.Μ. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΘΗΡΑΣ

Με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ στις 18:00,

η ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ σας καλεί ΟΛΟΥΣ να παρευρεθείτε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση στηρίζοντας την αδελφότητα μας στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την επικείμενη - μέσα στο επόμενο δεκαήμερο- εγκατάσταση του ραδιοθόλου στο Ραντάρ Θήρας.

Ακούστηκε ότι μέχρι και δυνάμεις των ΜΑΤ θα έλθουν ώστε ανεμπόδιστα να μπορέσουν οι μηχανικοί του Στρατού να τοποθετήσουν τον ραδιοθόλο...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ.

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.



27.10.2014

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ,

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΑΣ ΗΛΙΑ.

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ 2 ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΘΗΡΑΣ..

ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΕΡΑΝΟ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΑΣ!

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ