Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

http://www.aothiras.gr/ - η ολοκαίνουργια επίσημη σελίδα του Α.Ο. Θήρας!

Την ολοκαίνουργια επίσημη σελίδα του παρουσίασε την Δευτέρα 15.9 ο Α.Ο. Θήρας σε μια ακόμη προσπάθειά του για την πλήρη, άμεση και έγκυρη ενημέρωση των φίλων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Σαντορίνης που πλέον αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία.

Η νέα επίσημη σελίδα του Α.Ο. Θήρας θα περιλαμβάνει όλες τις ανακοινώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, τα νέα και ανακοινώσεις της, την βαθμολογία της και το πρόγραμμα των αγώνων της, τους τρόπους και τόπους αγοράς των εισιτηρίων, φωτογραφίες από τις προπονήσεις, τους αγώνες και τις δραστηριότητες της ομάδας, καθώς και τα νέα των ακαδημιών της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και το κείμενο της πρώτης σελίδας,

Φίλες και φίλοι του Α.Ο. Θήρας,

Σας καλωσορίζουμε στην ολοκαίνουργια επίσημη σελίδα της ομάδας μας μέσα από την οποία θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα, τις επιδόσεις, τα αποτελέσματα των αγώνων και τις δραστηριότητες του Α.Ο. Θήρας.

Παράλληλα οι επισκέπτες της σελίδας θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες και τους αγώνες της ομάδας, καθώς επίσης να παρακολουθούν τα βίντεό τους.

Παράλληλα με την σελίδα, για αμεσότερη ενημέρωση σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητες της ομάδας μας, δημιουργήσαμε τον λογαριασμό @aothiras στο twitter στον οποίο οι φίλοι της ομάδας μπορούν να συνδεθούν και να κάνουν follow για να μαθαίνουν αλλά και να σχολιάζουν τα νέα και τις ανακοινώσεις μας!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ευχόμαστε να ζήσουμε μια αθλητική αγωνιστική περίοδο γεμάτη από θέαμα και επιτυχίες.