Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

ενημέρωση από το παράρτημα Κυκλάδων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σχετικά με τις δράσεις του

Την δωρεάν παροχή πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε πλήθος ζητημάτων προς τους εργαζόμενους του Νομού Κυκλάδων παρέχει το παράρτημα Κυκλάδων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ με έδρα την Σύρο.

Στόχοι του γραφείου – παραρτήματος των Κυκλάδων όπως άλλωστε και του δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων του ΙΝΕ ΓΓΣΕΕ, είναι η ενημέρωση, πληροφόρηση και συμβουλευτική των εργαζομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε σχετική πληροφόρηση και ενημέρωση στο γραφείο, στις εξής διευθύνσεις :

ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΣΥΡΟΣ
Τηλ: 22810 81692 - Fax: 22810 81692

Το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ ιδρύθηκε το 1990 και στα χρόνια  λειτουργίας του επιδεικνύει ένα πλούσιο έργο, στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης, της δια βίου μάθησης και της τεκμηρίωσης των θέσεων και των διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ και ευρύτερα του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας.

H αναγκαιότητα και η σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης, της δια βίου εκπαίδευσης και της συνεχούς επιμόρφωσης δεν τίθεται πλέον σε αμφισβήτηση από κανέναν. Στην Ελλάδα η κατάρτιση ενηλίκων παρουσιάζει σημαντική αύξηση τις δυο πρόσφατες δεκαετίες, με εντυπωσιακή ανάπτυξη της ζήτησης και προσφοράς την δεκαετία του 90.

Στις μακέτες που ακολουθούν μπορείτε να ενημερωθείτε για μέρος των δράσεων του γραφείου.