Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2014

οι αδυναμίες του Γιώργου Χατζηγιαννάκη

Σύμφωνα με κείμενο της Νανάς Δαρειώτη σε –παλαιότερη..- ανάρτηση του ηλεκτρονικού περιοδικού «αλάτι και πιπέρι»,

Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Σελήνη, στον Πύργο της Σαντορίνης, είναι ο πατέρας και πρωτεργάτης του κινήματος που καθιέρωσε τη Σαντορίνη ως διεθνή γαστρονομικό προορισμό.

ΑΓΑΠΩ
Να προσφέρω πραγματική φιλοξενία στο εστιατόριο.
Την αρμονία της γεύσης ανάμεσα σε φαγητό και κρασί.
Τη Σαντορίνη, ως μόνιμο τόπο εργασίας και ως τόπο κατοικίας.
Τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά σε ό,τι κι αν κάνω.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ
Τα φρουφρού και αρώματα, γενικώς, σε όλες τις εκδοχές τους.
Τη γευστική απογοήτευση που ακολουθεί μια κακή μπουκιά, όπου κι αν τη γευθείς.
Όχι άλλες λευκές νεοταβέρνες!
Την ατομικότητα και την κακή συμπεριφορά.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο τεύχος 1 (Δεκέμβρης 2012)